⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

Április végével köszönhetnek el az árstoppok

MAGYARORSZÁG - Azok után, hogy tavaly évvégén megszűnt az üzemanyag-árstop, mindenkit az kezdett foglalkoztatni, hogy mikor szűnhet meg az élelmiszer-árstop, ami szakértők szerint: piactorzító, infláció gerjesztő és áruhiányt okozott. Célját pedig nem érte el.

  • Találatok: 14

Aláírták: A 4iG a magyar állammal megveszi a Vodafone-t

MAGYARORSZÁG - Befejeződött az átvilágítás, ami szerint 660 milliárd forint az értéke a Vodafone magyarországi leányvállalatának, és ez alapján vásárolja fel a 4iG és a magyar állam. De a forrást szinte teljes egészében a magyar állam biztosítja.

  • Találatok: 33

Elfogadta az Európai Bizottság a magyar helyreállítási tervet

BRÜSSZEL - Az Európai Bizottság elfogadta a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítási tervet, így mintegy 2300 milliárd forint vált elérhetővé az ország számára. Az érkező forrásból 8 ponton készül a kormány jelentős fejlesztésekre.

  • Találatok: 32

Piac befolyásoló kommunikáció miatt bírságolta a GVH a MOL-t

MAGYARORSZÁG - A Magyar Nemzeti Bank 5 millió forintra bírságolta meg a MOL-t a Vecsés-2 olajmező miatt. A bírságot az ezzel kapcsolatos kommunikációs baki miatt szabta ki a Magyar Nemzeti Bank, mivel az piacbefolyásoló tényező volt, és nem az protokollnak megfelelően történt.

  • Találatok: 30

Hatályban az orosz gázársapka

A G7-ek és Ausztrália után az Európai Bizottság is elfogadta az orosz kőolajra vonatkozó ársapkát. A Európai Unió részéről az EB-ben ehhez 100%-os támogatottság kellett, így biztosra vehető, hogy azt a magyar biztos, Várhelyi Olivér is megszavazta.

  • Találatok: 32

1. oldal / 3