⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Jó hírt kaptak az autósok, de nem sokat ér

Pénteken olcsóbban tankolhatnak a benzinkutakon, de csak pár forintot spórolhatnak meg. A benzin és a gázolaj ára bruttó 6 és 4 forinttal csökken, ami annyit jelent, hogy fél literrel többet vehetnek a kocsijukba. De ne örüljenek túlságosan, mert ez még mindig drága, és nem sokat segít az infláción sem.

  • Találatok: 8

Az MNB elvette a nyugdíjasok karácsonyát: nincs prémium, csak korrekció

A nyugdíjasoknak nem jut semmi jó az MNB-től A Magyar Nemzeti Bank friss előrejelzései olyan rosszak, hogy a nyugdíjasoknak már csak a sírás marad. A gazdaság jövőre sem fog annyit nőni, hogy osztogathassanak nyugdíjprémiumot, az infláció meg olyan magas, hogy a nyugdíjemelés is csak egy csepp a tengerben. Az MNB mostani jelentése szerint még a recesszió sem kizárt, ami azt jelenti, hogy a magyar gazdaság olyan gyenge, mint egy beteg kiscica.

  • Találatok: 7

560 ezer forint a bruttó átlagbér Magyarországon

Júliusban 559 ezer forintra nőtt a bruttó átlagbér Magyarországon, ami 15,2%-os béremelkedésnek felel meg. Ez azt jelenti, hogy most már nem csak egy kisujjnyi, hanem egy egész ujjnyi sajtot vehetsz a kenyeredre.

  • Találatok: 6

Jó hír a nyugdíjasoknak: több pénzt kapnak, mint amennyit elköltöttek

A kormány bejelentette, hogy novemberben kiegészítő nyugdíjemelést ad a nyugdíjasoknak, mert az infláció olyan magas, hogy még a nap is megizzad tőle. A nyugdíjszakértő szerint az átlagnyugdíjak 216 ezer forintra nőhetnek, ami annyit jelent, hogy egy hónap alatt annyit kereshetnek, mint egy átlagos magyar évi három hónap alatt.

  • Találatok: 7

Nagyot szívhatnak a kempingezők és az iskolai kirándulók

A lakóautók és a buszok útdíja nagyon meg fog nőni hamarosan, mert nem elég, hogy a benzin is drága, de még az e-matrica-rendszerből is átkerülnek az e-útdíjba. Ez azt jelenti, hogy nem elég egyszer fizetniük egy éves matricát, hanem minden úton és minden kilométer után fizetniük kell. - Üres a kassza?

  • Találatok: 7

1. oldal / 13