⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Hiába a választási siker, a parlament nem kért a jobboldali miniszterelnökből

Pedig ő nagyon miniszterelnök akart lenni, de nem jött össze neki. A júliusi előrehozott választást megnyerő Spanyol Néppárt elnökét, Alberto Núnez Feijóót első körben elutasította a spanyol képviselőház. A kétnapos vitán még maga a kormányfőjelölt is a szavazás helyett leginkább az eddigi miniszterelnökkel, Pedro Sánchezzel foglalkozott.

  • Találatok: 330

Szlovákiában választások: a magyaroknak menni kell vagy mehetnek?

A szlovákiai magyaroknak nagyon fontos lenne, hogy legyenek képviselőik a parlamentben, de most nagyon nehéz lesz bejutniuk. A magyar lakta vidékeken meg sok a gond, és egyre több szlovák költözik be Csallóközbe.

  • Találatok: 331

Oroszország vissza akarja kapni a régi csaját - Fjedorov szerint az összes volt szovjet ország az övék

Egy orosz politikus azt akarja, hogy Oroszország visszaszerezze az összes volt szovjet tagköztársaságot, akár erőszakkal is. Azt mondja, hogy azok az országok, amik elváltak a Szovjetuniótól, nem tudnak rendet tartani maguk között, és csak konfliktusokat okoznak.

  • Találatok: 335

10 ezer euró - ennyiért lehet lelépni a katonaságtól Ukrajnában

Az orosz invázió miatt sokan ráébredtek, hogy szeretik az országukat, de vannak, akik inkább külföldről drukkolnak neki, nem akarnak harcolni, mert félnek. Ivan Iscsenkó önként ment katonának, amikor kitört a háború, de egy hónap múlva már el is szaladt a harctérről.

  • Találatok: 339

Durván elszabadult a lengyel-ukrán gabona balhé

Először részegezték egymást, most meg újabb tiltásokkal fenyegetnek, amikor is Tarasz Kacska, az ukrán gazdasági és kereskedelmi miniszter helyettese bejelentette, hogy Kijev beperel három EU-s országot (Magyarországot, Lengyelországot és Szlovákiát) az ukrán gabona kitiltása miatt a WTO-nál.

  • Találatok: 323

1. oldal / 49