Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

PÁRIZS, FRANCIAORSZÁG - Hétfőn este tűz ütött ki az éppen felállványozott és felújítás alatt álló híres párizsi Notre Dame katedrális tetőszerkezetén. A tűzoltók sokáig aggódta, hogy a  két kisebb kupolára is átterjed a tűz, akkor az egész épület oda veszhetett volna. Sokan összeesküvést éreznek a közelgő húsvét miatt, amit alátámaszt sokak "öröme".

AFGANISZTÁN, KABUL - Három fegyveres támadott rá a kabuli Intercontinental szállóra szombat este az Independent tájékoztatása szerint. A fegyveresek a szállodában a vendégekre támadtak. A tájékoztatások nem tértek ki rá, hogy terrortámadás történt-e? A támadásban 6 személy vesztette életét.

EURÁZSIA-AMERIKA - Egy óriási megalomán tervvel álltak elő az oroszok: Mégpedig azzal, hogy nemzetközi összefogással építenének autópályát Londontól Berlinen, Moszkván és Kanadán át egészen New Yorkig. A terv elkészítéséhez új utak építése mellett, régi utak felújításával is hozzájárulnának az oroszok, de a teljes kivitelezéshez több országra van szükség.

KALIFORNIA, USA - Nem kevesebb mint 13 gyermekét tartotta fogva saját lakásában egy kaliforniai házaspár. A gyermekeket és már felnőtt korú gyermekeiket is az ágyhoz bilincselve tartották fogva. Az eset úgy derült ki, hogy az egyik 17 éves lányuknak sikerült megszöknie, aki a 911-en keresztül azonnal értesítette a rendőrséget.

ROMÁNIA - Székelyföld autonómiai törekvéseivel kapcsolatban, egy hete nyilatkozott úgy Mihai Tudose, a román miniszterelnök, hogyha tömegével kerülnek ki a székely zászlók Románia területén, akkor mellette fognak lógni a felelősök is. Ezt lehet úgy is érteni, hogy azok, akik kitűzték, vagyis a székelyek; de úgyis, ahogy magyarázta, hogy a rendőrök, akik nem akadályozták meg.

NÉMETORSZÁG - A fukusimai cunamit követő atom balesetet követően Angela Merkel bejelentette, hogy Németország irányt vált, és fokozatosan bezárják Németország atomerőműveit, mert az nem biztonságos. A propaganda szerint, zöld energiára váltottak, de ez nem igaz! Nagyobb mennyiségben barnaszénből és importált(!) atomenergiából fedezik a kieső áram mennyiséget.

ZWICKAU, NÉMETORSZÁG - A Volkswagen konszern egyik tagja, nevesül az Audi akkori vezére pár éve még azt nyilatkozta, hogy az Audi sosem fog elektromos játékautókat gyártani. - Tudjuk, ma már komplett családot kínál. A Volkswagen vezére ma már egyenesen azt tűzte ki célul, hogy a VW-nak világpiaci vezetőszerep a célja az elektromos autók piacán!

BRIGHTON, ANGLIA - Nem kemény drogtól, csak a simán "fű"-nek nevezett marihuána kicsit koncentrál anyagától, az úgynevezett "skunk"-tól volt beállva az a 16 éves tini, aki azt követően, hogy levágta saját péniszét, anyjára támadt, akit késsel kis híján halálra késelt. Biztos, hogy a drogok legalizációja jó irány? Biztos, hogy a "fű"-ről nem lehet tovább lépni?

MELBOURNE, AUSZTRÁLIA - Helyi idő szerint, a hajnali órákban terrortámadás történt Melbourne-ben. Információink szerint az európai és amerikai támadásokhoz hasonlóan ott is egy gépjármű volt az elsődleges fegyver, és szintén gyermek intézmény volt a célpont. A támadásban legalább egy rendőr is megsérült. - Összehangolt akciók lehetnek!

LONDON, NAGY-BRITANNIA - Miközben mindenki készülődött a hétvégi kikapcsolódásra, a pünkösdi hosszú hétvége miatti kikapcsolódásra, terroristák újabb támadást hajtottak végre az Egyesült Királyság területén, ezúttal Londonban. Értesüléseink szerint egy autó hajtott a gyalogosok közé, majd géppisztolyból adtak le lövéseket, illetve késsel támadtak a járókelőkre.