⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

100 milliárd feletti háborús kár Ukrajnában, oroszok nem építenének újjá...

UKRAJNA - Egy szakértői tanulmányban az oroszok által okozott eddigi háborús károkat 137,8 milliárd dollárra, azaz mai árfolyamon kb. 49 358 milliárd forintra teszik. Közben a megszállt területeken lévő Azovsztal gyárral kapcsolatban az oroszok bejelentették: Biztos, hogy nem építik újjá.

  • Találatok: 6

Ukrán háborús hírcsokor 2022. január 20-ára

UKRAJNA - Bár azt hazudják, hogy nem, az oroszok újra ukrán energetikai infrastruktúrát lőnek. Lukasenka szerint a Nyugat azt akarja, Ukrajna rohanja le Fehéroroszországot. Kadirov szerint provokáció, hogy be akarják tiltani a szakállat a seregben. A Fidesz nem szavazta meg a háborús bűnök kivizsgálását.

  • Találatok: 7

Vucic egyre inkább elhidegül Putyintól

SZERBIA - Európában Belarusszia után egyértelműen Szerbia tekinthető Oroszország legfőbb szövetségesének. Ám Szerbia esetében ezt az Ukrajna ellen indított háború felülírni látszik, és a két elnök immár hónapok óta nem beszél egymással.

  • Találatok: 9

Menedékjogot kért a volt Wagner parancsnok - cserében vall

NORVÉGIA - Egyértelmű háborús bűnökről számolt be a korábban Oroszország legrettegettebb zsoldosalakulatában szolgáló parancsnok, aki szó szerint elmenekült az alakulata éléről. Hónapokig bujkált, majd békét jelezve átszökött Norvégiába.

  • Találatok: 33

Putyin elvette a "barátságtalan" országok gazdasági tulajainak szavazatát

OROSZORSZÁG - Putyin ismét bemutatta, hogy rendszeresen kommunista módszerekhez folyamodik. Ezúttal részvényesek szavazati jogát vette el bizonyos szektorokban, papíron 2023 végéig, de ez nagyobb jelentőségű, mint elsőre hallatszik.

  • Találatok: 7

1. oldal / 8