⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Vigyázz, mert újra terjed a kolera, ami nagyon veszélyes betegség

A kolera egy olyan betegség, ami a szennyezett víztől jön, és nagyon rosszul lehet tőle lenni. Hányingered lesz, kiszáradhatsz, és akár meg is halhatsz, ha nem kapsz időben segítséget.

  • Találatok: 328

Újabb rákkeltő cuccok a listán, az aloe vera is bajban van

Néhány nap múlva új cuccok kerülnek fel a rákkeltő dolgok listájára. Ezt a listát a WHO, egy nagy egészségügyi szervezet csinálja, és minden évben frissíti. A legnagyobb durranás az aszpartám, ami egy édesítőszer, amit sokan használnak fogyókúrához. De most már az aloe vera is gáz lehet, ami pedig egy növény, amit sokan használnak sebekre.

  • Találatok: 392

Gravitációs hullámokat csíptek el - A Föld is egy hatalmas gravitációs hullámra pattant fel

Ezek a hullámok akkor keletkeznek, amikor galaxisok ütköznek, és a bennük lévő óriási fekete lyukak összeolvadnak. De ez nem csak egy király látványosság, hanem sok mindent elárul a Világegyetemről is. A gravitációs hullámok olyanok, mint a téridő zenéje.

  • Találatok: 448

Nyakunkon az El Niño, de nem az a kisfiú

Az amerikai Nemzeti Óceán- és Légkörkutatási Hivatal (NOAA) közleménye szerint a globális felmelegedés miatt elkezdődött egy meleg időszak az óceánokban. Ez nem egy karácsonyi csoda, hanem egy klímajelenség, amit El Niño-nak hívnak.

  • Találatok: 433

Kiderült a nagy titok: a koronavírus egy kínai laborból szökött meg

Egy volt kínai tisztviselő elárulta, hogy a világjárványt okozó vírus nem más, mint egy elszabadult laboratóriumi kísérlet. A BBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy lehetséges, hogy az egyik laborjukból szökött meg a kórokozó, amely aztán elterjedt a világon. Azt is hozzátette, hogy még folyik a nyomozás, de nem szabad semmit sem kizárni – csak úgy, mint egy jó krimiben.

  • Találatok: 407

1. oldal / 7