⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

Föld méretű, de lakhatatlan bolyót talált a NASA

A NASA jelenleg legújabb "játékszere", a James Webb űrtávcső segítségével pásztázza a világűrt, hogy megtalálják az új otthonunkat. Most, egy a Földhöz képest 99% méretű kőzetbolygót találtak, csak túl közel kering a csillagához.

  • Találatok: 16

UFO-t láttak a Wizz Air utasai

Többször szivárgott már ki hír arról, hogy pilóták megmagyarázhatatlan dolgokkal találkoztak a levegőben. Ám az utasoknak a repülők pici ablakai sokkal korlátozottabbá teszik az észlelést, de most többen is egy furcsa tárgyat filmeztek le a repülőgép ablakaiból.

  • Találatok: 56

Felemás hírek a koronavírusról

Bár a nyugati területeken úgy érzékeljük, hogy elmúlt a Covid veszély, azért látjuk, hogy Kínában még nem látják az alagút végét, és a mai napig városokat zárnak karantén alá. Épp emiatt, a kutatók sem álltak le, és felemás hírek érkeztek a koronavírusról.

  • Találatok: 38

Érdekes bizonyítékokra leltek a Marson

MARS - A Mars egy nagyon különös bolygó: Nagyon hasonlít a Földhöz, van légköre, de nagyon vékony és ritka, halott bolygónak tűnik, de mégis vannak arra utaló nyomok, hogy ez nem volt mindig így, sőt geológiai értelemben egyre inkább úgy tűnik, hogy most sem halott...

  • Találatok: 37

45000 liter vízzel oltottak el a tűzoltók egy Teslat

PANNSYLVANIA, USA - Magyarországon is meggyűlt már a bajuk a tűzoltóknak 1-2 alkalommal az elektromos autókkal, de a pennsylvaniai tűzoltók egy extrém esetbe futottak bele egy Model S oltásakor.

  • Találatok: 86