⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Galambos Lajosnak nem jön be a börtönélet

Galambos Lajos végre találkozhatott az ügyvédjével, aki elmondta neki, hogy nem kap kivételezést a börtönben. A mulatós zenésznek ugyanúgy kell élnie, mint a többi rabnak.

Galambos Lajost 2022 decemberében ítélték el három év hat hónap börtönbüntetésre áramlopásért. A zenész nem akart bemenni a börtönbe, mert beteg volt. Azt mondta, hogy a sok stressz miatt romlott az egészsége. De a bíróság nem hitte el neki, és április 26-án mentővel vitték be a baracskai börtönbe.

A zenész ügyvédje szerint Galambos Lajos már megszokta a börtön szabályait. Hajnali fél ötkor kel fel, este nyolc órakor fekszik le. Dr. Csontos Zsolt azt mondta: Mivel beteg, nem kell dolgoznia. Galambos Lajos azt is elmondta, hogy a börtönőrök szigorúak vele, de korrektek is. Azt mondta: nem bántotta még senki sem. De azt is hozzátette: nem mindenki kedves vele: Néhány rab csúnyán beszél vele, és olyan dolgokat mond neki, mint például: Most majd neked fújják el a nótádat vagy Mennyiért adod az áramot?

Sajnos ez van, ez a börtönvilág, itt senki sem segít rajta – mondta az ügyvéd. A mulatós zenész az ügyvédjével sokat beszélhetett, de a családjával és a barátaival csak keveset telefonálhat. Heti 50 percet beszélhet velük. - Ez nem sok.

  • Találatok: 388