⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Lisztes: Az új edző egy király arc, de ha kell, odacsap az asztalra

A Fradi fiatal csillaga, Lisztes Krisztián beszélt az új edzőről, a Cukaricki elleni meccsről és arról, hogy mindig ugyanúgy odateszi magát a pályán. Azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát a csapatban, és nem zavarja meg őket a kapott gól.

A Fradi csütörtökön hazai pályán verte 3-1-re a szerb Cukarickit a Konferencia-liga első fordulójában. A meccsen Lisztes Krisztián is játszott, aki csereként lépett be, és adott egy gólpasszt Tokmac Nguennek. Lisztes utána elmondta, hogy mit gondol az új edzőről, Dejan Sztankovicsról: Nagyon szimpatikus, de azért oda tud csapni az asztalra, ha kell. Én az ilyen edzőknél szeretek játszani, akiknél megvan a fegyelem, de ha úgy van, megy a bohóckodás is. Jó hangulat van a csapatban, és mindenki tiszteli egymást.

Lisztes azt is elmondta, hogy még nem volt sok edzésük az új edzővel, mert mostanában sok meccsük van. Ezért az edzések egyelőre nem túl kemények. Nem volt még sok edzésünk vele, mert háromnaponta meccselünk. Ezért most inkább lazább edzéseket tart nekünk. De amikor van időnk rá, akkor biztosan fogunk keményebben is dolgozni.

A múlt hétvégén a Fradi 8-0-ra nyert a Nagyecsed ellen a Magyar Kupában. Lisztes azt mondta, hogy ez nem volt nagy dolog. Nem beszéltünk utána az edzővel, mert az egy olyan meccs volt, amelyet be kellett húzni, mindegy volt, ki rúgja a gólokat. Megvolt a nagy arányú győzelem, amit szerettünk volna, így boldogok voltunk. De nem szálltunk el magunktól.

Lisztes arról is beszélt, hogy mindig ugyanolyan mentalitással megy ki a pályára. Mindig a játékra koncentrálok, legyen szó egy NB I-es meccsről, a Magyar Kupáról, vagy akár egy csoportmeccsről itt, a Konferencia-ligában. Ugyanolyan mentalitással megyek a pályára. Mindig nyerni akarok.

A Cukaricki elleni meccsen a Fradi hátrányból fordított. Lisztes azt mondta, hogy ez mutatja a csapat erejét. Én végig melegítettem, ezért nem tudom, a kispadon mi történt 0-1-es állásnál, de nyilván ilyenkor mindenki feszült, a kispad és a melegítő játékosok is. De a csapat erejét mutatja, hogy nem zavarta meg a kapott gól. Nagyon örülök, hogy vesztes állásból fel tudtunk állni.

  • Találatok: 311