⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Feróék nagyot bakiztak: lemondták a bulijukat, mert három nap múlva ingyen is játszanak

Csak három nappal előtte mondták le a Beatrice koncertjét a Barba Negrában. A csepeli helyre januárban hirdették meg a bulit, de közben a Tabán is hívta őket, hogy május elsején zárják le a fesztet (mint a Tabán egyetlen állandó zenekara az elmúlt 20 évben).

Hétfőn Feróék posztolták a Facebookon, hogy lemondták az április 28-i koncertet: Tudtuk, hogy nem korrekt dolog kétszer ugyanazt nyomni három nap alatt Pesten, ezért más-más műsort terveztünk.

A Barba Negrában a régi slágereink mentek volna, a Tabánban meg a Beatrice lényegét akartuk bemutatni (meg a most 30 éves Vidám Magyarok lemez ritkán hallott dalait). A két buli hangulata, látványa, csapata, dalai – erre a két témára épült volna, hogy minden korosztálynak kedveskedjünk.

Sajna mostanában sok félreértés volt köztünk és a klub között, ezért ma törölték az április 28-i bulit. A Barba Negra azt írta: Szakmaiatlan és gáz is, hogy három napon belül kétszer is megnézhetik az ünneplő zenekart, amiből az egyik ingyen van, a másik meg nem. Ezért úgy döntöttünk, hogy csak Boldog Szülinapot kívánunk Feróéknak, és ha van kedvetek, menjetek el az ingyenes Tabánra. Az április 28-i koncertet ezért töröltük. A jegyeket visszafizetjük.

  • Találatok: 432