⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Feróék nagyot bakiztak: lemondták a bulijukat, mert három nap múlva ingyen is játszanak

Csak három nappal előtte mondták le a Beatrice koncertjét a Barba Negrában. A csepeli helyre januárban hirdették meg a bulit, de közben a Tabán is hívta őket, hogy május elsején zárják le a fesztet (mint a Tabán egyetlen állandó zenekara az elmúlt 20 évben).

  • Találatok: 431

Visszarepülünk az időben: retró buli lesz Velencén

Az EFOTT fesztiválra régi nagyágyúk jönnek: Blue, La Bouche, Culture Beat és még sokan mások. Ha szereted a kilencvenes évek zenéit, akkor ne hagyd ki ezt a fesztet!

  • Találatok: 516

Eljött a pillanat: újra szól a rádióban Magyarország egyik legmenőbb adója

Május 1-jén feltámad a hamvaiból a budapesti Roxy Rádió. Az adó első körben az interneten lesz elérhető, de ha nagyon akarod, akár a zuhanyrózsán is hallgathatod. Tizenkét év után, május 1-jén újra beindul a budapesti Roxy Rádió.

  • Találatok: 443

Elhunyt egy Oscar-dijas zeneszerző

Elhunyt Szakamoto Rjuicsi Ockar-dijas japán zenész és zeneszerző - hirdeté vasarnap a Jomiuri Simbun nevezetű japán napilap. Szakamoto Rjuicsi 71 esztendős volt.

  • Találatok: 444

Meghalt Coolio

Meghalt Coolio, az amerikai rapper, aki a sokak által ismert Gangsta's Paradise című számával vált világhírűvé. Azzal a rap számmal, amit még azok is kedvelnek, akik amúgy nem szeretik a rap stílust! Coolio 59 éves volt.

  • Találatok: 677