Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

MAGYARORSZÁG - 2017. május 2-a (kedd) és május 7-e (vasárnap) között 6 nap alatt, nem kevesebb mint 21 helyszínen ad elő ingyenes közösségi koncerteket a Budapesti Fesztiválzenekar. A zenekar a Közösségi Hét című sorozat keretein belül ad összesen 10 megyében koncertet zsinagógákban, templomokba, idősotthonokban és iskolákban.

BUDAPEST - Budapesten a Filatorigátnál emeltek emléket a nagy Bud Spencer tiszteletére halála után budapesti graffitis fiatalok, ahol egy nagyon rossz állapotú falra fújták fel a nagy bunyós arcképét, művészi minőségben. Sajnos a SuperTV2 és Lajcsi indították el azt a folyamatot, aminek eredményeképp teljesen tönkretették az emlékfalat. - Szégyen!

A Queen együttes Bohemian Rhapsody című száma darabja már önmagában is megható. De, amit tett vele a Pentatonix formáció, vagyis, hogy acapellaként, zenei aláfestés nélkül adják elő, garantált a hidegrázás. - Kizárólag jó értelemben.

A 2015 végén tragikusan hirtelenséggel elhunyt Benkó Sándor felesége nem engedte, hogy a világhírű formáció a továbbiakban is az elhunyt nevét használja fellépései során. Ezért, a közelmúltban Dixie Kings of Hungary néven új zenekart alapítottak a volt Benkó Dixieland Band tagjai, és új névvel a Benkó Dixieland Klubot is felélesztik.

Miután a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. jelezte, hogy nem ért egyet a cégbíróság januári döntésével, miszerint Andy Vajnát jegyezték be a TV2 új tulajdonosaként, a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága újra megvizsgálta a tényeket. Első fokon ismét elutasították Fonyó Károlyék változásbejegyzési kérelmét.

Kórházba került Psota Irén, miután fürdőszobájában elcsúszott, és ettől combnyaktörést szenvedett. Sajnálatos módon azonban kórházi kezelése alatt szívinfarktust, és combnyaktöréses műtétje után tüdőgyulladást kapott.

LOS ANGELES - Nemes Jeles László vehette át Los Angelesben Helen Mirrentől a legjobb idegennyelvű film kategóriában a Golden Globe-díjat. A kétszeres Golden Globe-díjas színésznő maga is kiemelte, hogy ez az első alkalom, hogy egy magyar film kaphatta meg ezt a rangos díjat. Már most nincs olyan földrész, ahol ne játszanák a Saul fiát.

Idén a nemzetközi cirkuszmustrán 17 ország 75 fellépője szerepel majd a Fővárosi Nagycirkusz porondján. A nézőközönség két programbontásban láthatja a produkciókat, melyeken többek között az ukrajnai Szergij Novikov gurtniszáma,  a kolumbiai The Gerlings csoport halálkerék produkciója is látható lesz.

Életének 76. évében, váratlanul elhunyt Dr. Benkó Sándor, a Benkó Dixieland Band alapítója, a világhírű Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zenész, művész, klarinétos. Az eseményt a szakma és a rajongók megrendülve fogadták, hisz egy, a világon egyedülálló művész hagyott minket hátra. Nehéz is róla írni, így olvassátok el, amit a "banda" írt, emlékére...

LOS ANGELES - Nyilvánosságra hozták a 31. Independent Spirit Awards jelöltjeit, melyek között szerepel a Saul fia. 25 év után először jelöltek magyar filmet az amerikai független filmesek rangos díjára. - Ez egyben egy újabb lépés a Oscar felé, ahol immár hivatalosan is Magyarország hivatalos Oscar nevezése a legjobb idegennyelvű film kategóriában.