⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

Az Apple hirtelen bejelentette az M2-es MacBook Pro-kat

USA - Máskor hetekkel előre beharangozzák az új termékek bemutatását, de minimum szivárogtatók jelzik, hogy jön valami. De most semmi. Egyszer csak tegnap bemutatta az Appla az új 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro-kat és az új Mac minit is.

  • Találatok: 10

Éveken belül önvezető drónokkal utazhatunk

Jelenleg főleg startup cégek foglalkoznak olyan drónokkal, melyekkel akár a személyszállítás is lehetségesség válhat, Kínában már meg is alkották a szükséges jogi hátteret, de még mégsem özönlették el Peking légterét a személyszállító drónok. Szakértők szerint ez hamarosan változhat.

  • Találatok: 14

Tömeges nyugdíjazás a Microsoftnál

2023. január 10-e: Vagyis ezen a napon vonultatja nyugdíjba a Microsoft a Windows 7, 8 és 8.1-es verzióját is. Ez azt jelenti, hogy ezt követően még kritikus biztonsági frissítések sem fognak érkezni a jelzett operációs rendszerekre, így használatuk veszélyessé válik.

  • Találatok: 54

Halálos kihívás terjed a TikTokon. - Legfőképp gyerekek az áldozatok

KÍNA - A kínai, leginkább rövid videókra specializálódó közösségi média platformon terjednek leginkább kihívások. Az egyik ilyen, a blackout challenge, magyarul áramszünet kihívás. A baj az, hogy ezekhez a gyerekek is hozzáférnek, és a TikTokon gyakorlatilag nincs szűrés.

  • Találatok: 37

Fizetőssé válhat a 4K YouTube

A Redditen több felhasználó jelezte, hogy mikor egy videó lejátszásakor a minőséget szerették volna 4K felbontásra állítani, akkor azzal szembesültek, hogy az csak YouTube Premium előfizetéssel érhető el.

  • Találatok: 71

1. oldal / 2