⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Így néz ki a jövő Xboxa

A Microsoft és az FTC (egy amerikai hivatal) pereskedik egymással, mert a Microsoft meg akarja venni az Activision Blizzard nevű céget, ami nagyon sok játékot csinál. A Microsoftnak sok papírt kell mutatnia az FTC-nek, hogy meggyőzze őket, hogy nem lesz túl erős a játékpiacban.

  • Találatok: 346

Figyelj, ezek az appok szétcseszik a telód!

Egy új androidos kártevőt találtak, ami hirdetésekkel csábítja a felhasználókat, de közben ellopkodja az adataidat. A Google Playen több mint 400 millióan szedték le ezeket az appokat.

  • Találatok: 392

Brutális bünti a Facebooknak az EU-tól

Az EU nem viccel, és 450 milliárd forintos bírságot adott a Facebooknak és az Instagramnak, mert nem vigyáztak a felhasználók adataira. Azt is megmondták nekik, hogy ne küldjék tovább az adatokat Amerikába. Ez eddig a legnagyobb bünti, amit az EU kiosztott egy tech cégnek az adatvédelmi szabályok (GDPR) miatt.

  • Találatok: 404

Intel: Bye-bye Core i3, i5, i7 és i9!

Ha azt hitted, hogy a Core i processzorok örökké velünk maradnak, akkor nagyot tévedtél. Az Intel bejelentette, hogy a következő generációs chipek már nem a jól megszokott Core i3, i5, i7 és i9 elnevezéseket kapják majd, hanem egy újat: Ultra.

  • Találatok: 617

Figyelj, mert lehallgathatnak a telódon

Ha olyan appot találsz a telódon, amit nem te raktál fel, vagy ha hamarabb lemerül a készüléked, mint szokott, vagy ha akkor is melegszik, ha nem nyomod – ezekre figyelj oda, mert lehet, hogy nem csak te tudod, mit művelsz a mobiloddal.

  • Találatok: 440

1. oldal / 5