⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Körözi a rendőrség Vas vármegye táblát

MAGYARORSZÁG - Sorra számoltak be a hírportálok, hogy elrabolták az egyik "Vas vármegye" táblát, több társával együtt. Az ügy pikantériája, hogy erről először a Kétfarkú Kutyapárt számolt be, és bizony sanszos, hogy egy jól megrendezett sajtóhackről van szó!

24.hu, telex.hu, 444.hu, vadhajtasok.hu... Felsorolni is nehéz, hogy mennyi portál számolt be a tábla eltulajdonításáról, amihez egy képernyőképet is mellékeltek, miszerint a Vas megyei rendőrség körözi az "Egyéb azonosítóval nem rendelkező dolgot", ami egyébként a rendőrségi adatbázis szerint egy "Fémtárgy (ötvöstárgy stb.)".

A beszámolók szerint 2022. január 19-e óta körözi a táblát a rendőrség. Szerkesztőségünk a mai nap megpróbálta megkeresni az elrabolt, védekezésre képtelen tábla körözési lapját a police.hu oldalain. Ám a legmegengedőbb kereséssel is, miszerint a körözött "Fémtárgy (ötvöstárgy stb.)" körözötteket szeretnénk megnézni, és nem korlátoztunk területre, az egész országban csak egy ötvös műnek tűnő virágvázát keres a rendőrség. - Vármegye tábláknak se híre, se hamva, mindez 2023. január 20-án.

Fentiek alapján két dolog történhetett: Az egyik, hogy a Kutyák csináltak egy tökéletes sajtóhacket, amit sorra szinte minden sajtóorgánum meg is evett, illetve kiderült, hogy simán egymást másolgatják; vagy annyira profi rendőrségünk van, hogy már meg is találták az eltűnt táblát.

Az előbbit erősíti, hogy egy ilyen táblát azért valljuk be, nem olyan könnyű megtalálni: ezek jellemzően kint vannak a pusztában, ahol nem igazán van minden négyzetméterre kamera, és ha valaki hazavitte és kitette a garázsába, ott senki nem fogja fellelni. Szintén a hacket erősíti, hogy állítólag több láblát is elloptak, akkor viszont többet is köröznének, és az végképp hihetetlen, hogy pont mára az összeset megtalálták volna.

Mit lehet erre mondani? Szép volt MKKP!

  • Találatok: 493