⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Máté Csaba a Vidinél folytatja?

Ott volt a legutóbbi meccsen, ahol ismért nem tudtak nyerni! Máté Csaba nagyon jól csinálta a Fradinál, amíg nem rúgták ki. 12 meccsen 11-szer nyert, de ez sem volt elég nekik. Most meg lehet, hogy átigazol a Vidibe, ami nagyon rosszul áll az NB I-ben.

  • Találatok: 257

Lisztes: Az új edző egy király arc, de ha kell, odacsap az asztalra

A Fradi fiatal csillaga, Lisztes Krisztián beszélt az új edzőről, a Cukaricki elleni meccsről és arról, hogy mindig ugyanúgy odateszi magát a pályán. Azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát a csapatban, és nem zavarja meg őket a kapott gól.

  • Találatok: 254

Vajon véget ér Szoboszlai Dominik brutális liverpooli menete?

Szoboszlai Dominik és a Liverpool csapata az osztrák LASK Linz ellen kezdi meg a kalandját csütörtökön az Európa-ligában. A Liverpoolnál azt mondják, hogy a magyar válogatott kapitányának véget érhet a durva menete, és lehet, hogy csak a padon fog ülni az angoloknál.

  • Találatok: 276

Az UEFA sarokba küldte a román drukkereket

Az UEFA végre döntött, hogy mit csináljon a románokkal, akik a Koszovó elleni meccsen olyan hangosan szidták a bírót és az ellenfelet, hogy még a szomszédos országokban is hallották. Azt gondolnád, hogy ezért kemény büntetést kapnak, de nem.

  • Találatok: 267

Titkos felvétel: így nézett ki Szoboszlai első napja a Liverpoolban

A Liverpool nem aprózta el, és egy 10 perces videóban mutatta meg, hogyan érezte magát Szoboszlai Dominik, amikor először belépett a klubba. A magyar focista a Liverpool történetének harmadik legdrágább igazolása lett, és a legdrágább magyar is, amikor 70 millió euróért elhozták Lipcséből.

  • Találatok: 583

1. oldal / 8