Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Mint ahogy arról az Alter24 is beszámolt, Nagy-Britanniában őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, majd óvadékért cserében szabadlábon engedték Vijay Mallyát a Forma1-es Force India csapat tulajdonosát. Akkor még úgy tűnt, hogy ez nem veszélyezteti a Force Indiát, de úgy tűnik szorul körülötte a hurok. A Brabham már szemet is vetett a csapatra.

A magyar U17-es válogatott a 2017-es U17-es labdarúgó Európa bajnokság B csoportjában Franciaországgal, Skóciával és Feröerrel szerepel egy csoportban. Ezért is óriási siker, hogy fiataljaink a csoport elvi legnehezebb ellenfelét 3-2-re verte úgy, hogy az első találatot franciák lőtték. Ezt követte 3 magyar gól, majd végül 11-esből szépítettek a franciák.

NEW YORK, USA - Már Bernie Ecclestone is folyamatosan próbálta a Forma 1-et valódi világbajnoksággá alakítani, de úgy tűnik, hogy ehhez kellett az ő leváltása, és az új amerikai tulajdonos, a Libery Media megjelenése. Egy bizonyos: 2019-re jelentősen átalakulhat a versenynaptár. - A Hungaroring biztonságban van.

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - Őrizetbe vették a Forma 1 indiai csapatának, a Force Indiának a tulajdonosát Vijay Mallyát. Mallyára nem a Forma 1-es csapata, hanem az Indiában csődbe ment légitársasága miatt kért elfogatóparancsot az indiai bíróság. Elfogására az India és Nagy-Britannia közötti kiadatási egyezmény alapján kerülhetett sor.

FRANCIAORSZÁG - A magyar labdarúgó válogatott csatára valóban megsérült a hétfői edzésen, ám sérülése szerencsére nem túl komoly, így bevetésre készen áll a szerdai Magyarország-Portugália mérkőzésre. Mint ismeretes kis híján Böde szerezte az egyenlítő gól Izland ellen, csak "Öhngolsson" megelőzte a becsúszásával.

ZÜRICH - A FIFA nyilvánosságra hozta legújabb ranglistáját. A magyar válogatott továbbra is 33. helyet foglalja el. Az első helyre Belgium ugrott. Norvégia viszont jelentősen hátracsúszott, a korábbi 34. helyről a 46. helyre esett vissza.

Az Olasz Olimpiai Bizottság volt sportigazgatója, Luciano Barra, 4 év után ismét jóslásokba kezdett, hogy a soron következő, riói olimpián mely ország, hány érmet fog szerezni. A szeptemberi előrejelzéséhez képest, Magyarországnak immáron a korábban prognosztizált 7 aranyéremhez képest, csak hatot jósol. - Igaz, 4 évvel ezelőtt is tévedett: 5 aranyat jósolt, 8 lett!

ZÜRICH - A FIFA nyilvánosságra hozta azoknak a névsorát, akikre október 26-a és november 20-a között adhatják le voksukat a FIFA-tagállamok válogatottjainak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai, illetve az országok delegált újságírói. A három legtöbb szavazatot kapó futballista nevét, november 30-án hozza nyilvánosságra a Szövetség.

BESENYEI PÉTER - 2015. október 18-án a las vegas-i verseny után adott interjújában, váratlan bejelentést tett Magyarország legjobb és a szakemberek szerint a világ egyik legjobb, ha nem legjobb műrepülője Besenyei Péter: Már 2-3 versennyel korábban meghozta döntését, hogy az idei idény végével szögre akasztja versenyoverálját, és visszavonul.

MAGYARORSZÁG - A hétvégén rendezték a labda rugó NB1 12. fordulóját. A Ferencváros továbbra is veretlenül menetel, és 3-1-re győzte le az addig második helyen álló Haladást, ezzel rekordot döntött a Fradi, mivel szakértők szerint, még soha nem fordult elő az NB1-ben, hogy egy csapat 15 ponttal elszökött volna a második helyezettől.