⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Visszarepülünk az időben: retró buli lesz Velencén

Az EFOTT fesztiválra régi nagyágyúk jönnek: Blue, La Bouche, Culture Beat és még sokan mások. Ha szereted a kilencvenes évek zenéit, akkor ne hagyd ki ezt a fesztet!

Július 12. és 16. között Velence lesz a buli fővárosa: az EFOTT fesztiválon nem csak a legmenőbb magyar zenekarokkal találkozhatsz, hanem olyan külföldi sztárokkal is, akiknek slágereit már régóta dúdolod.

Tudod még, hogy milyen volt táncolni a Blue-ra, a La Bouche-ra vagy a Culture Beat-re? Most újra átélheted ezeket a pillanatokat! De nem csak ők jönnek: Geszti Péter is visszatér egy különleges show-val, és ott lesz Korda György és Balázs Klári is.

Az EFOTT nem csak egy fesztivál, hanem egy életérzés. Itt nem számít, hogy hány éves vagy vagy milyen egyetemre jársz (vagy jártál). Itt csak a buli számít! Ha szeretnél újra egyetemista lenni egy pár napra, akkor gyere el Velencére!

Az idei házigazda a Pannon Egyetem lesz. A magyar fellépők között ott lesz a Wellhello, Dzsúdlo, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah és Majka.

  • Találatok: 517