Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

MAGYARORSZÁG - Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi "ajtótörőkos" Ágnes az ellenzék két élvonalbeli női képviselője már a tévészékházban nyújtott teljesítménye alapján is nagyon ciki lett. Most azonban az Országgyűlés mentelmi bizottságának ülésére érkeztek két nagyon ciki táblácskával. - Általános iskolában ezért már 1-es járna. Nagyon ciki!

MAGYARORSZÁG - Gyerekeket szállító kisbusz vezetőjének reakciójának köszönhetően nem lett súlyos katasztrófa abból a forgalmi helyzetből, amit a Bárdi Autó egyik gépjármű-vezetője okozott a 6-os számú főúton. Az esetről fedélzeti kamerás felvétel is készült, amit feltöltöttek az internetre és roham tempóval járja be a világhálót.

SZEGED - Ahhoz, hogy valaki megszerezze a személygépjárművek vezetéséhez szükséges B kategóriás vezetői engedélyt, elviekben rendelkezni kell legalább a 8 általános iskolai végzettséggel. Mai világban talán ez nem egy teljesíthetetlen alapfeltétel. - Vagy mégis?

BUDAPEST - A Budapesten és vonzáskörzetében fogható MusicFM és SlágerFM országos viszonylatban is a 4. illetve 5. leghallagottabb rádió. Ebből kiderül, hogy Budapesten belül gyakorlatilag a két leghallgatottabb rádióról beszélünk. A Médiatanács, bár lenne rá lehetősége, egyik társasággal sem hosszabbítja meg a szerződést további 5 évvel.

MAGYARORSZÁG - Pár évvel ezelőtt a Kormány leginkább családpolitikája miatt, megpróbálkozott a vasárnapi boltzárral, amit akkor a vásárlók mellett a kereskedők is negatívan fogadtak. Most viszont a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete fordult Orbán Viktorhoz azért, hogy vezessék be újra a vasárnapi zárva tartást.

A Mandiner YouTube csatornájára került fel egy rendkívül rossz minőségű felvétel, amelyen állítólagosan Vona Gábor tesz tanúbizonyságot arról, hogy Allah-on kívül senkitől sem fél. Érdekes a felvétel minősége, azon gyakorlatilag bárki lehetne, bár a hangja felismerhető. Sokan azzal érvelnek, hogy Allah nem más, mint Isten törökül.

BUDAPEST - Heves vita alakult ki az interneten amiatt, hogy az eddig Árpád híd metróállomásnak hívott megállót az M3 metró felújítását követően Göncz Árpád városközpont metróállomásnak fogják hívni. A névváltás apropóját az adja, hogy az állomás könyékét már 2016-ban elkeresztelték Göncz Árpád városközpontnak.

BUDAPEST - Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az Egészséges Budapest Program keretein belül, a következő években teljesen megújul a budapesti Országos Tbc és Pulmanológiai Intézet (OKTPI). A fejlesztés keretében nem csak az épületek és kórtermek, de a kórházi gépek és kisegítő infrastruktúra is megújul.

BUDAPEST - Eddig csak találgatni lehetett, hogy milyen és mikor lesz, de ma bemutatta a Magyar Nemzeti Bank az új 1000Ft-ost, ami 2018. március 1-jétől kerül forgalomba. A régi 1000Ft-osok 2018. október 31-ig maradnak hivatalos fizetőeszközök, de értéküket ezután sem veszítik el, azokat 3 évig a postán, 20 évig pedig az MNB-ben lehet újra cserélni.

MAGYARORSZÁG - Szombaton 68000 diák írta meg 4 évfolyamos gimnáziumba a felvételi vizsgáját, többek között magyar nyelvből. Az egyik irodalom feladathoz Lackfi János, kortárs költő Véletlen című versét kapták a diákok, ami egyes diákoknál és tanároknál megütötte az ingerküszöböt, holott aki olvasta Lackfi többi versét, tudhatta, hogy karikatúráról van szó!