⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

80 millás Bentleyt tett tönkre egy kamion az M7-esen

Egy ukrán tréleres nem figyelt, és nekiment egy forgalomterelő teherautónak az autópályán. A Szőkedencsi Polgárőr és Tűzoltó Egyesület posztolta a Facebookra, hogy mi történt.

  • Találatok: 318

Tankoljunk egy jót Budapesten: német harckocsi szállta meg a belvárost

Egy hatalmas német tank okozott feltűnést Budapest szívében szerda este, amikor a Hungária körúton körözött, mintha csak egy autó lenne. A TikTokra felkerült videók tanúsága szerint a harckocsi egy Leopard 2 A7HU típusú jármű volt, amit nemrég kapott meg a magyar hadsereg.

  • Találatok: 319

Kitört a heresimogató háború Lázár János és a Kutya Párt között

Lázár János minisztériuma meg akarta akadályozni, hogy Hadik András lovas szobrára felmásszanak a turisták és simogassák a ló heréjét, ami állítólag szerencsét hoz. Persze ez csak egy legenda, hiszen ha igaz lenne, akkor Magyarország már rég gazdag és boldog ország lenne.

  • Találatok: 426

Szijjártó Péter keményen beszólt Kijevnek

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Richard Quest, Quest Means Business műsorának vendége volt New Yorkban, ahol arról dumált, hogy szerinte mi lenne a tuti megoldás Ukrajnában, meg hogy mennyire rá vagyunk szorulva az orosz gázra.

  • Találatok: 334

Orbán Viktor újabb csodafegyvert vet be

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb csodafegyvert talált ki a migránsok ellen, ezért kinevezte Balatoni Katalint a Belügyminisztérium helyettes államtitkárává. Balatoni Katalin feladata lesz, hogy a Balaton partján várja a menekülteket, és megpróbálja őket visszaterelni a vízbe.

  • Találatok: 328

1. oldal / 39