Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST, SZÉKESFEHÉRVÁR, ESZTERGOM - Gyerekes politikai háború középpontjába került államalapításunk ünnepe Szent István budapesti szobrának elhelyezése miatt. Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere elvenné az ország Fővárosától az augusztus 20-ai ünnepségek megrendezésének jogát.

MAGYARORSZÁG - A Magyar Telekom egy új reklámmal lépett elő, ami magyarokra jellemző sztereotípiákkal kezd, ennek apropóján íródhattak az első jobboldali kritizáló cikkek, de Toroczkai Lászlónak is sikerült beállnia a sorba. A probléma csak ott van, hogy az illető publicisták vagy lusták vagy abszolút sötétek. - Ki-ki maga döntse el, hogy melyik a jobb lehetőség.

BUDAPEST - Egy járókelő rögzítette telefonjával azt, amint egy tilosban parkoló, ezért kerékbilinccsel jutalmazott taxis megpróbál elmenni a helyszínről, kerékbilinccsel az autóján. Ugye mondani sem kell, hogy a próbálkozása súlyos károkat okozott gépjárművében is, majd végül kénytelen volt mégis kifizetni a bírságot.

MAGYARORSZÁG - Gyakorlatilag követhetetlenné vált, hogy az ellenzéki oldalon mire lehet számítani a választásokon. Pár nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy az MSZP-Együtt-Liberálisok megállapodás keretén belül, Karácsony Gergelyt állítják közös miniszterelnök jelöltnek. Erre a hétvégén Szigetvári Viktor kijelentette, hogy nem véletlenül ő az együtt miniszterelnök-jelöltje.

MAGYARORSZÁG - Közös nyilatkozatot adott Fodor Gábor, Molnár Gyula és Karácsony Gergely, miszerint a Magyar Szocialista Párt, az Együtt és a Magyar Liberális Párt közös listán indul a 2018. április 8-ai parlamenti választásokon. A kérdés csupán annyi, hogy valós szövetségként indulnak-e el, és ez esetben meglesz-e a 15%-os támogatottság?

Úgy tűnik, hogy vannak médiumok, ahol egy köztársasági elnököt egyszerűen úgy lehet nevezni, hogy "bajszos szar". - És mindezt büntetlenül megteheti. De pont ugyanezen médium, azt hangoztatja, hogy nem élünk demokráciában. Tájékoztatjuk őket, hogy vannak országok, ahol tényleg nincs demokrácia, de egy ilyen cikkért halálbüntetést kapna!

A napokban nyakunkba zúdult tavaszi tél okán több koccanásos baleset is történt, aminek egyik oka, hogy az autósok már lecserélték téli gumijaikat nyárira. Több biztosító viszont emiatt megtagadja a kártérítés fizetését. Szintén megtagadják, ha valakinek a vérében akár csak egy kicsi alkohol is van. Felmerül a kérdés: Akkor minek a kötelező?

Pár nappal azután, hogy megjelent a hír, hogy Oslóból kitiltanák a belső égésű motorral szerelt járműveket, a magyar Parlamentben is téma lett az, hogy betiltsák a dízel, majd pedig az összes belső égésű motorral szerelt, vagyis benzines és gázos autókat is. Mint kiderült, mindkét esetben a párt népszerűsítése volt a cél a túlzásokkal, de nézzünk mögé!

MAGYARORSZÁG - Az illetékes Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának tájékoztatása szerint, ha elfogynak a N-nel kezdődő rendszámok, akkor azokat nem az O-val kezdődőek, hanem a P-vel kezdődők jönnek. Az indoklás szerint, az O karakter könnyen összetéveszthető a Q és 0 (nulla) karakterekkel. - Kac-kac...

Deutsch Tamás volt a vasárnapi vendége Friderikusz Sándornak a TV2, Összezárva Friderikusszal című műsorában. Az egyik nagy hírportál az adás másnapján meg is állapította, hogy Deutsch tönkretette Friderikusz műsorát. Aki tud a sorok között olvasni, annak az írásból kiderülhetett az a régi mondás, hogy "mindenki magából indul ki"!