⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Megint lakóházba csapódott orosz rakéta

UKRAJNA - Bár Putyin és csatlósai folyamatosan azt híresztelik, hogy ők nem támadnak civil célpontokat, ennek ellenére nincs olyan nap, hogy ne civil célpontot érne találat. Ez két dolgot vet fel: vagy ennyire hazudnak, vagy pedig ilyen bénák. - Egyik sem jó!

Ezúttal a kelet-ukrajnai Harkivban csapódott egy lakóházba egy orosz rakéta, adott tájékoztatást Harkiv megye kormányzója, Oleh Szinyehubov. A beszámolók szerint a támadásnak három áldozata - két férfi és egy nő - van. Nem erősítették meg, de a hírek szerint a nőt kórházban ápolják.

Bár Putyin a propaganda médiájában folyamatosan arról tájékoztat, hogy hadserege nem támad civil célpontokat, ennek ellenére minden nap be lehetne számolni több civil célpontot ért támadásról. Az, hogy folyamatosan civil célpontok sérülnek meg rakétatámadásban, két dolgot tud felvetni.

Az egyik lehetőség, hogy Putyin egyszerűen szemrebbenés nélkül hazudik, és nagyon is szándékosak a civil célpontok elleni támadások, és ezzel az a céljuk, hogy a lakosságot megtörjék, és saját kormányuk ellen fordítsák.

A másik lehetőség, hogy az orosz hadiipar termékei mégsem olyan világszínvonalúak, amint ahogy azt Putyin állítja (bár itt megint előjön a hazugság), és nemes egyszerűséggel a kilőtt rakéták nem ott csapódnak be, ahova egyébként azokat szánták. Mivel a diktátor szeret az atommal fenyegetőzni, érdekes belegondolni, hogy egy Londonnak címzett atomrakéta simán lepottyanhat Magyarország közepén is...

Hogy mi áll a sok civil célpont között, döntse el mindenki maga, de egy biztos: Putyin továbbra is jó szovjet-kommunista KGB-sként hazudik reggel, délben meg este!

Gyök2: Gyök2 rovatunk soraiból most is nyugodtan vonjatok gyököt, de az igazság attól még nem fog megváltozni...

  • Találatok: 547