Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője szerint azok, akik eljárnak jógázni, sötét démonokat idéznek meg. Normális ember nem szól meg valakit azért, mert Istenben hisz. És normális ember nem szól meg senkit, ha energiákban, lélekvándorlásban hisz. Ezt hívják szabadságnak! De mikor az egyik csoport vezetője beszól a másik csoport tagjaira, az gáz!

BUDAPEST - Dorosz Dávid klímavédelmi ügyekért felelős főpolgármester-helyettes arról tájékoztatott, hogy 5 éven belül, vagyis a jelenlegi polgármesteri cikluson belül be kívánják vezetni Budapesten a dugódíjat, és egyben döntés születhet a dízel üzemi gépjárművek kitiltásáról is. - Tekintve, hogy cserében semmit nem ajánlanak, ez nem több mint egy új adó!

MAGYARORSZÁG - Az első tavaszi, hétfői parlamenti ülésnapon annak ellenére, hogy több ellenzéki képviselő előre bejelentette napirend előtti felszólalási szándékát, az ülés megnyitását követően az összes ellenzéki képviselő kivonult a parlamentből. Ezt követően a Suzuki gyárhoz mentek tüntetni a túlóratörvény ellen, de gyárba nem jutottak be.

BUDAPEST - Itt-ott, mindig vannak időközi választások... Vagy ezért, vagy azért... Megszoktuk, hogy a kommunisták, legyenek épp oroszok vagy észak-koreaiak, szeretnek felvonulásokat illetően hírt vagy fotót hamisítani... Úgy tűnik, hogy a Momentum is erre az útra lépett, amit persze a nagy testvér, a DK nagyban osztogat! Nagyon ciki lett fiúk!

BRÜSSZEL - Az Európai Parlament egy vitatott, ha akarom igen, ha akarom nem jogi csűrcsavarral, de megszavazta Magyarország elkaszálását, és "élesítette" az atombombát. De mit jelent ez? Csak annyit, hogy a hírhedt Sargentini jelentés vizsgálatáról szavaznia kell az Európai Tanácsnak! - Ott már 4/5 kell egyáltalán ahhoz, hogy tovább vizsgálják...

Baloldali Facebook-ozók osztogatnak egy matematikailag helytelen táblázatot, amiben azt próbálják bizonygatni, hogy az MSZP-SZDSZ kormány alatt, kétszeresen nőttek a nyugdíjak, mint a Fidesz-KDNP kormány alatt. Csak épp megfeledkeztek az inflációról, valamint arról, hogy százalékokat nem lehet csak úgy összeadni, de ez most mellékes is, de az eszükről sokat elárul!

BUDAPEST - Facebook-on kezdett terjedni egy kép, ahol a kormány egyik kampány plakátja alatt alszanak a hajléktalanok, amit igen gyorsan átvett a hvg.hu és több álhírportál is, mint a 21ora.hu, az avilagma.com és hasonló szennyek. Ebben most nem mi nyomoztunk, hanem a 888.hu derítette ki: hamis a fotó! Ezek után, ha igazat írnak se hisszük el...

GILVÁNFA - Amit tettek, az tipikus példája a hírhamisításnak. - De végül is, mit is várunk: Ebben van gyakorlatuk az elmúlt évtizedekből. Több baloldali portál is azt állítja, hogy "A fideszes polgármester és teljes testülete a vádlottak padján". - Csakhogy egyetlen fideszes sem érintett az ügyben! A HVG hír hamisító gyár mögé, most már a Népszava is felsorakozott!

Soros Györgyöt, mindenki szereti, csak a magyar kormány harcol ellene. - Lehet hallani az ellenzéki médiumokból, amiket gyakorlatilag megszámlálni nem lehet, annyi van belőlük. De nagyon másképp vélekedik erről Nagy-Britannia, Malajzia, Thaiföld, Kína, Macedónia és CEU kapcsolat jön, mert az USA is! - Nézzük, miért is haragszik rá ennyi ország.

BUDAPEST - Miközben zajlanak a CEU melletti tüntizések, azért tisztába kéne tenni a dolgokat. A legfontosabb, hogy az ATV Naplójában a CEU vezetése is beismerte, hogy a CEU≠KEE. Ezen kívül az is nyilvánvaló, hogy a CEU-nak Amerikában nincs kampusza. Akkor viszont hogy kutat Amerikában, ami alapján USA diplomát ad? És miket kutatnak?