⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Orbán Viktor: "A Sas leszállt!"

PÁRIZS, FRANCIAORSZÁG - Meglehetősen kétértelmű kifejezéssel jelentette be Orbán VIktor miniszterelnök a közösségi oldalain, hogy megérkezett Párizsba azért, hogy tárgyaljon Emmanuel Macron francia köztársasági elnökkel.

  • Találatok: 603

Megint lakóházba csapódott orosz rakéta

UKRAJNA - Bár Putyin és csatlósai folyamatosan azt híresztelik, hogy ők nem támadnak civil célpontokat, ennek ellenére nincs olyan nap, hogy ne civil célpontot érne találat. Ez két dolgot vet fel: vagy ennyire hazudnak, vagy pedig ilyen bénák. - Egyik sem jó!

  • Találatok: 546

Lavrov szerint a Nyugat Moldovában akar háborút. - Ezek Putyin itt akar támadni

OROSZORSZÁG - Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az orosz Rosszija 24 tévéadónak adott nyilatkozatot, amiben azt állította, hogy a Nyugat Moldovában akar háborút Oroszország ellen. - Tudjuk, hogy ez azt jelenti: Lavrov és Putyin ezek szerint itt akar támadni!

  • Találatok: 519

Covid korlátozás miatt áll bosszút Kína Dél-Koreán és Japánon

Miután Dél-Korea és Japán bejelentette, hogy a közveszélyes kínai covid intézkedések után, elkerülendő egy egészségügyi katasztrófát, nem engedik be a kínaiakat az országukba, Kína most bosszúból megtagadja a két ország turistái előtt a belépést. - De ki is akar odamenni?

  • Találatok: 501

Az orosz propaganda ellenére működni látszanak a szankciók

OROSZORSZÁG - Alekszej Mordasov Putyin leggazdagabb oligarchája kezdett panaszba, hogy mennyire keményen érintik személyét a szankciók. De látható, hogy gond van az autógyártással is, az IT szektorról nem is beszélve. Ezek alapján a szankciók működnek Oroszország ellen.

  • Találatok: 593

1. oldal / 2