Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

MAGYARORSZÁG - Az első tavaszi, hétfői parlamenti ülésnapon annak ellenére, hogy több ellenzéki képviselő előre bejelentette napirend előtti felszólalási szándékát, az ülés megnyitását követően az összes ellenzéki képviselő kivonult a parlamentből. Ezt követően a Suzuki gyárhoz mentek tüntetni a túlóratörvény ellen, de gyárba nem jutottak be.

BUDAPEST - Itt-ott, mindig vannak időközi választások... Vagy ezért, vagy azért... Megszoktuk, hogy a kommunisták, legyenek épp oroszok vagy észak-koreaiak, szeretnek felvonulásokat illetően hírt vagy fotót hamisítani... Úgy tűnik, hogy a Momentum is erre az útra lépett, amit persze a nagy testvér, a DK nagyban osztogat! Nagyon ciki lett fiúk!

BRÜSSZEL - Az Európai Parlament egy vitatott, ha akarom igen, ha akarom nem jogi csűrcsavarral, de megszavazta Magyarország elkaszálását, és "élesítette" az atombombát. De mit jelent ez? Csak annyit, hogy a hírhedt Sargentini jelentés vizsgálatáról szavaznia kell az Európai Tanácsnak! - Ott már 4/5 kell egyáltalán ahhoz, hogy tovább vizsgálják...

Baloldali Facebook-ozók osztogatnak egy matematikailag helytelen táblázatot, amiben azt próbálják bizonygatni, hogy az MSZP-SZDSZ kormány alatt, kétszeresen nőttek a nyugdíjak, mint a Fidesz-KDNP kormány alatt. Csak épp megfeledkeztek az inflációról, valamint arról, hogy százalékokat nem lehet csak úgy összeadni, de ez most mellékes is, de az eszükről sokat elárul!

BUDAPEST - Facebook-on kezdett terjedni egy kép, ahol a kormány egyik kampány plakátja alatt alszanak a hajléktalanok, amit igen gyorsan átvett a hvg.hu és több álhírportál is, mint a 21ora.hu, az avilagma.com és hasonló szennyek. Ebben most nem mi nyomoztunk, hanem a 888.hu derítette ki: hamis a fotó! Ezek után, ha igazat írnak se hisszük el...

GILVÁNFA - Amit tettek, az tipikus példája a hírhamisításnak. - De végül is, mit is várunk: Ebben van gyakorlatuk az elmúlt évtizedekből. Több baloldali portál is azt állítja, hogy "A fideszes polgármester és teljes testülete a vádlottak padján". - Csakhogy egyetlen fideszes sem érintett az ügyben! A HVG hír hamisító gyár mögé, most már a Népszava is felsorakozott!

Soros Györgyöt, mindenki szereti, csak a magyar kormány harcol ellene. - Lehet hallani az ellenzéki médiumokból, amiket gyakorlatilag megszámlálni nem lehet, annyi van belőlük. De nagyon másképp vélekedik erről Nagy-Britannia, Malajzia, Thaiföld, Kína, Macedónia és CEU kapcsolat jön, mert az USA is! - Nézzük, miért is haragszik rá ennyi ország.

BUDAPEST - Miközben zajlanak a CEU melletti tüntizések, azért tisztába kéne tenni a dolgokat. A legfontosabb, hogy az ATV Naplójában a CEU vezetése is beismerte, hogy a CEU≠KEE. Ezen kívül az is nyilvánvaló, hogy a CEU-nak Amerikában nincs kampusza. Akkor viszont hogy kutat Amerikában, ami alapján USA diplomát ad? És miket kutatnak?

SZÓFIA-BUDAPEST - A hvg.hu számolt be arról, hogy Szófia olcsóbban vásárolt új metrószerelvényeket, mint amennyiért Budapest felújította őket. Az egy dolog, hogy a matekkal gondjuk van a fiúknak: vagy osztani nem tudnak vagy a kisebb-nagyobb fogalmával van gond, de még csak a háttér információknak sem sikerült utána menniük! - Amit leírtak, jelen állapotában álhír!

MAGYARORSZÁG - Két éve megalakult a Momentum mozgalom. Ez alatt igazából sok mindent nem mutattak fel. Az olimpiát felhasználva szereztek maguknak országos hírnevet. Szavaztak a párttá alakulásról, ami miatt sok tag gyorsan ki is lépett. Bár még csak pár napja párt, de már kiderült, hogy több millió forint tapadhat egyik vezetőjük kezéhez. Mindeközben trollok követik őket.