⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

Ondóval akarta szebbé tenni arcát egy nő

Egy fiatal nő a barátnőjétől érdeklődött, hogy a szép arcbőrének a titka, aki elmondta, hogy a párja ondójával kezeli az arcát. A tanácsot megfogadva ki is próbálta, ám nem várt eredmény született!

  • Találatok: 28

Bűnügyi műsort vezetett bűnöző az MTVA-nál

MAGYARORSZÁG - Az MTVA is megszólalt: Elfogásakor már nem dolgozott az MTVA-nál a prostitúcióban való közreműködés miatt őrizetbe vett, egyébként büntetett előéletű riporter, aki a Kékfény munkatársa volt.

  • Találatok: 11

Oroszország elleni szankció kaszálta el az RTL sorozatát

MAGYARORSZÁG - Megszokott, hogy a tévétársaságok olykor-olykor elkaszálják saját sorozataikat, de jellemzően azok mögött nézettségi vagy költségvetési okok vannak. A Séfnek meg a többieknek viszont az orosz-ukrán háború miatt kell mennie...

  • Találatok: 32

Gyorshajtás miatt bukott le, hogy jogosítványa sincs

KECSKEMÉT - Kecskemét belterületén végeztek sebességellenőrzést a helyi hatóság emberei, amikor is a sebességmérő egy BMW esetében 106km/h-s sebességet mért, a megengedett 50km/h helyett. - Az autót azonnal kiemelték a forgalomból a rend őrei!

  • Találatok: 35

Elhagyta az RTL Reggelit Lakatos Márk

Lakatos Márk közös megegyezéssel elhagyja az RTL Reggeli csapatát, miután bejelentették, hogy két új műsorvezető érkezik a reggeli sávba. Márk 5 évig volt a megújult Reggeli oszlopos tagja. A döntés nem meglepő: az RTL a reggeli műsoraiban mindig is rotálta a műsorvezetőket.

  • Találatok: 38

1. oldal / 2