Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Úgy tűnik, hogy a TV2 menetelése sorozatos változtatásokra kényszeríti a konkurens RTL Klubot. Rövid időn belül kétszer is megváltoztatták a Barátok Közt kezdési időpontját, immár az Éjjel-nappal Budapest előtt kezdődik, de úgy tűnik ez is kevés a vezető pozíció visszaszerzéséhez, így régi kedvelt szereplőket hoznak vissza a napi szappanoperába.

MAGYARORSZÁG - Már tavaly év végén, az RTL Spike-hoz csak részben a nevét és a saját gyártást biztosító hátteret biztosító RTL-nél felmerült annak lehetősége, hogy a Film+2 helyén indul az RTL Spike, aztán jött a meglepetés. Most viszont eldőlt: A Film+2 helyén indítja el új csatornáját a magyar RTL, RTL Gold néven.

BUDAPEST - Puzsér Róbert, a közismert kritikus, egyebek mellett pedig magyar-történelem szakos tanár teljes mértékben kiakadt a 24.hu-ra és annak szerkesztőire. Elmondása szerint, a 24.hu cenzúrázza a riportalanyait, és csak a saját magára és tulajdonosi, irányítói körére nézve pozitív írások és egyéb anyagok maradhatnak az oldalon.

Rékasi Károly a Barátok Közt Bartha Zsoltja, az X-akták Mulderének magyar hangja minden bizonnyal maradandó sérülést szenvedett két évvel ezelőtti motor balesetében, és a folyamatos kezelések miatt, azóta sem tud dolgozni, és minden tartalékát felélte. A rendőrség 22 hónap alatt nem zárta le a nyomozást, addig viszont a biztosítók is ujjal mutogatnak.

Úgy tűnik, hogy a McDonald's megújulása nem csak Amerikára korlátozódik, hanem mi magyarok is kapunk újdonságokat. A legutóbbi megújulás az volt, mikor piros színből zöldbe váltott a legtöbb Meki, a környezetvédelem jegyében, és az nem csak a színben mutatkozott meg. Most viszont a hitech-et vezetik be éttermeikbe, ami a hamburgereket is érinti.

A FOX és Chris Carter végre megállapodtak az anyagiakon is, így jöhet a nagy sikerű X-akták 11. évada, a maga 10 részével. A sikeres 10. évad után Chris Carter és a FOX is tudta, hogy akarják a 11. évadot, mégis hosszúra nyúltak a tárgyalások. Természetesen viszont láthatjuk Dana Scullyt és Fox Muldert is.

Történt, hogy Havas Henrik nem épp szépeket mondott Vajna Timiről. Ezért Vajna András megmondta Havas Henriknek, hogy hát akkor annyira már nem is kéne neki a TV2 közelébe mennie. - Úgymond, "Ki van rúgva!" Persze, ettől a Tanár Úr még nem fog ereket vágni, de azért kivételesen helyre tették, hogy átvitt értelemben sem illik senkit lekurvázni.

BUDAPEST - Megszületett Orbán Viktor legidősebb lányának Ráhelnek a kislánya. Az információk szerint, Ráhel egy budapesti kórházban, hagyományos úton adott életet gyermekének, aki a Tiborcz Aliz nevet kapta. "Aliz rengeteg hajjal és 3300 grammal született." - büszkélkedett az ifjú anyuka, aki a babájával együtt jól van.

BUDAPEST - Mint ismeretes, Andy Vajna a Saul fia Golden Globe díjátadását is azért volt kénytelen kihagyni, mivel a rosszmájú pletykákkal ellentétben nem, nem léphet be Amerika területére, hanem sajnálatosan akkor is kórházban volt a lábával. Egy korábbi műtétje miatt, az elmúlt napokban ismét vissza kellett szállítani a kórházba.

BUDAPEST - 125 napnyi előzetes után, ma távozhatott a fogságból Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi. Szabadulását követően, köszönetet mondott a sajtónak, hogy szabadulásának napján megjelentek, és azonnal egy 20 perces sajtótájékoztatót adott. Szemmel látható, hogy Lajcsit megviselték az elmúlt hetek, de már most két fellépésre kapott felkérést!