⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Tóth Gabi füstölt a TV2 élő adásában...

A TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának élő adásában egy különös jelenet történt. Tóth Gabi, a műsor egyik mestere, a kamera előtt fújt ki valamilyen füstöt a szájából.

  • Találatok: 337

Galambos Lajosnak nem jön be a börtönélet

Galambos Lajos végre találkozhatott az ügyvédjével, aki elmondta neki, hogy nem kap kivételezést a börtönben. A mulatós zenésznek ugyanúgy kell élnie, mint a többi rabnak.

  • Találatok: 388

Az erdő mélyén nem csak a fák suttognak

Egy kötözős szexrandi végzetes fordulatot vett, amikor a nő elhagyta a harisnyával a fején kikötözött férfit. A 51 éves német pasi az interneten talált magának egy vadócot, aki azt ígérte, hogy megmutatja neki az erdő csodáit.

  • Találatok: 438

Újabb családtaggal bővül a rongybabák királysága

Meirivone Rocha Moraes nem akármilyen férjet választott magának: egy rongybabát, amit az anyukája varrt neki. A különleges párkapcsolat nem ment zökkenőmentesen, hiszen Marcelo, a rongyférj nem volt mindig hűséges, és sokat vitatkoztak.

  • Találatok: 536

Zalatnay Cini bebaszott, mint a házinyúl, és lebukott a zsaruknál

Zalatnay Saroltának nem volt elég a színpadi show, úgy döntött, hogy az utcán is megmutatja, milyen jó hangulatban van. Sajnos a rendőrök nem értékelték a bulit, mikor megállították a fővárosban.

  • Találatok: 453

1. oldal / 5