⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Titkos felvétel: így nézett ki Szoboszlai első napja a Liverpoolban

A Liverpool nem aprózta el, és egy 10 perces videóban mutatta meg, hogyan érezte magát Szoboszlai Dominik, amikor először belépett a klubba. A magyar focista a Liverpool történetének harmadik legdrágább igazolása lett, és a legdrágább magyar is, amikor 70 millió euróért elhozták Lipcséből.

Szoboszlai Dominik vasárnap érkezett meg a Liverpoolba, és azonnal orvoshoz küldték, hogy megnézzék, minden rendben van-e vele. A videón láthatjuk, hogy milyen vizsgálatokon kellett átesnie, és hogy mennyire izgult. Azt is láthatjuk, hogy hogyan reagált, amikor először látta az Anfield Road stadionját, és hogy milyen volt a gyepen állni.

A videót a Liverpool Facebook-oldalán lehet megnézni, ha kíváncsiak vagytok. Szoboszlai Dominik és az ügynökei kedden beszéltek a sajtónak, és elmondták, hogy miért választották a Liverpoolt, és hogy mire számítanak az angol bajnokságban. Azt is elmondták, hogy mennyire büszkék rá, hogy ő lett a legdrágább magyar focista, és hogy milyen jó érzés egy ilyen nagy klubnál játszani.

A videó megtekintése!

  • Találatok: 715