⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Vajon véget ér Szoboszlai Dominik brutális liverpooli menete?

Szoboszlai Dominik és a Liverpool csapata az osztrák LASK Linz ellen kezdi meg a kalandját csütörtökön az Európa-ligában. A Liverpoolnál azt mondják, hogy a magyar válogatott kapitányának véget érhet a durva menete, és lehet, hogy csak a padon fog ülni az angoloknál.

A Premier League-ben játszó Liverpool nyolc éve nem volt benne az Európa-ligában, akkor Klopp első szezonjában mentek el a döntőig, de ott kikaptak a Sevillától – írta a Magyar Távirati Iroda. A magyar válogatott kapitánya, Szoboszlai Dominik eddig nagyon jól tolja az új csapatában, mind az öt bajnokit végigtolta, az Aston Villa ellen belőtte az első gólját is a Premier League-ben, a szurkolók meg őt választották augusztus legkirályabbjának.

Tudjuk, hogy tisztelni kell ezt a kupát és az ellenfeleket. Azt akarjuk, hogy ott legyünk a döntőben, ez a célunk, de addig sok király csapattal fogunk összefutni, szóval jól kell nyomnunk – mondta Klopp. A német edző azt is elmondta, hogy a Liverpool akadémiájáról sok tehetség jön fel, de nem fogja az Európa-ligát arra használni, hogy játszani hagyja a fiatalokat.

Van sok tehetségünk, de nem fogunk kockáztatni. Ha nem leszünk tele sérültekkel, akkor azt hiszem, hogy van elég játékosunk ahhoz, hogy csütörtökönként és vasárnaponként is erős csapatot küldjünk ki, ez a tervünk – mondta az MTI által idézett edző.

A Liverpool Echo című helyi újság viszont arra számít, hogy Klopp alaposan megkeveri majd a kezdőcsapatot, és lehetőséget ad majd olyan játékosoknak is, akik eddig keveset játszottak. Így pihenhetnek azok is, akik eddig sokat voltak pályán. Ebbe a csoportba tartozik Szoboszlai Dominik is, akinek így véget érhet a nagy menete: eddig az idénybeli összes meccsét végigtolta a Liverpoolban, ezt csak egy másik játékos tudja még megmondani magáról.

  • Találatok: 377