⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Megújulunk!

Az Alter24, az AlterTV és az AlterRadió új, egységes formában jelentkezik, egymást teljes mértékben kiegészítve! De a megújulásunk több, mint némi külsőség!

Weboldalaink biztonsági okokból és a GDPR előírásainak betartása érdekében egyaránt megújulnak. Az oldalainkon az oldalak működéséhez szükséges, illetve a Facebook és Google segédeszközök használatához szükséges sütiken kívül, további nyomkövetőket nem alkalmazunk. Ez azt is jelenti, hogy átmenetileg legalábbis, minden regisztrációhoz kötött funkció megszüntetésre került. - Ezen lehet, hogy lesz később változtatás, de átmenetileg ez az egyszerűbb!

A megújulás másik oka, hogy nagy ütemben készül a stúdiónk, ahonnan az AlterTV és az AlterRádió 2023. január 1-jével végre megkezdheti a működését! Addig is egyre nagyobb ütemben fog zajlani az Alter24 felfuttatása is!

Tartalmainkat sok tekintetben újra gondoltuk... Mindezt azért, hogy még szórakoztatóbbak legyünk, de mindezek mellett az Alter24 és az AlterKK esetében meghagyva a szakmaiságot, de mind az AlterTV és mind az AlterRádió esetében sokkal könnyedebb stílussal készülünk!

  • Találatok: 408