⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Egy tolvajbanda rossz lóra akart tenni...

Egy tolvaj azt hitte, hogy könnyű prédára talált egy piros autóban, de nem számított a tulajdonos harci kedvére. A tolvajnak három haverja is volt, de még így sem tudták leküzdeni a dühös sofőrt.

A verekedésnek csak azért lett vége, mert egy okos ember kihívta a rendőröket. A tolvajoknak nem volt más választásuk, mint elszaladni.

Ez történt április 10-én egy connecticuti kisvárosban, ahol négy balfék próbált meg ellopni egy autót egy ház elől. A videón jól látszik, hogy az egyik tolvaj beszáll a kocsiba, de nem tudja elindítani. A tulajdonos észreveszi a dolgot, és odarohan. Kihúzza a tolvajt az autóból, és elkezdik egymást püfölni.

A tolvajnak segítségére sietnek a haverjai, de ők sem sokra mennek. Az egyik csak áll és bambul, a másik kettő meg próbálja ütni a sofőrt, de nem találják el. A sofőr meg visszaüt nekik. A bunyónak csak akkor van vége, amikor valaki kiabálja a házból, hogy hívta a zsarukat.

A tolvajok erre megijednek, és elrohannak. A szomszédok meg csak nézik a jelenetet. A rendőrség szerint a sofőr nagyon bátor volt, de nagyon hülye is. Jeffrey Foss-Rugan őrmester szerint sokszor előfordul, hogy az emberek megpróbálják megvédeni a tulajdonukat, de ez veszélyes lehet. Sosem lehet tudni, hogy a tolvajoknak van-e fegyverük vagy sem.

  • Találatok: 75