⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

Elhagyta az RTL Reggelit Lakatos Márk

Lakatos Márk közös megegyezéssel elhagyja az RTL Reggeli csapatát, miután bejelentették, hogy két új műsorvezető érkezik a reggeli sávba. Márk 5 évig volt a megújult Reggeli oszlopos tagja. A döntés nem meglepő: az RTL a reggeli műsoraiban mindig is rotálta a műsorvezetőket.

Az RTL a döntéssel kapcsolatos közleményében kiemelte, hogy Lakatos Márknak

elévülhetetlen érdemei vannak ezen időszak eredményeiben, a műsor azonban folyamatosan frissül és változik, hosszabb távú stratégiájának pedig része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget.

A közlemény folytatása egyértelművé teszi, hogy nem haraggal történt a válás:

Márk színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként. Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Lakatos Márknak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is.

Az RTL célja a folyamatos változtatással, hogy a nézők mindig megismerhessenek egy újabb nézőpontot, illetve cél a folyamatos fiatalítás is, illetve ennyi idő elteltével a másik oldalról nézve már bele is lehet fáradni egy napi szintű műsor vezetésébe.

 

 

  • Találatok: 39