⛽ 95 - 570Ft/l     D - 553Ft/l   -   💱 EUR - 371,66Ft     USD - 338,52Ft     CHF - 379,55Ft   -   📈 BUX: 46331,46pont

Orbán Viktor újabb csodafegyvert vet be

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb csodafegyvert talált ki a migránsok ellen, ezért kinevezte Balatoni Katalint a Belügyminisztérium helyettes államtitkárává. Balatoni Katalin feladata lesz, hogy a Balaton partján várja a menekülteket, és megpróbálja őket visszaterelni a vízbe.

Pintér Sándor belügyminiszter nagyon örült ennek a zseniális ötletnek, és javasolta Orbán Viktornak, hogy nevezze ki Balatoni Katalint. Orbán Viktor persze nem habozott, és azonnal aláírta a kinevezést, amit a Magyar Közlönyben is közzétett.

Novák Katalin is aláírt egy határozatot, amely szintén a Közlönyben jelent meg: ez az alkotmánybírói tisztség betöltése alatt szünetelő bírói szolgálati viszony felmentéssel történő megszűnéséről szól. A köztársasági elnök az Alkotmánybíróság elnökének előterjesztésére az általános öregségi nyugdíjkorhatár bírói szolgálati viszony szünetelése alatti betöltésére tekintettel Czine Ágnest a bírói tisztségből felmentette. Czine Ágnes a közelmúltban az Alkotmánybíróság egyik öttagú tanácsának vezetője lett.

  • Találatok: 329