⛽ 95 - 646Ft/l     D - 710Ft/l   -   💱 EUR - 398,43Ft     USD - 368,07Ft     CHF - 397,78Ft   -   📈 BUX: 46033,33pont

Diák késelte meg társát egy neves budai szakközépiskolában

BUDAPEST - Minden közvetlen előzmény nélkül háromszor nyakon szúrta padtársát egy középiskolai diák a Budapest, I. kerületi Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban reggel fél 10 előtt nem sokkal a német órán.

A 18 éves elkövetőt a rendőrség a helyszínen fogta el, vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás, kihallgatását a rendőrség megkezdte. - Információink szerint osztálytársai többször is jelezték az iskola tanárai felé, hogy már korábban is mutogatta, hogy késsel jár iskolába. A gyilkossági kísérletet követően tudomásunk szerint nem mutatott megbánást.

Az áldozat a mentők tájékoztatása szerint 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de ez inkább köszönhető a szerencsének.

Az esettel kapcsolatban az egyik szülő azt nyilatkozta, hogy az egyik 11. osztályban történt az eset, és a többi osztályban bezárták a tanulókat a tanárok a termekbe.

A rendőrök 2 óra után hagyták el az iskolát, miután az érintett osztály valamennyi tanulóját kihallgatták és begyűjtötték a bizonyítékokat.

Az iskola tájékoztatása szerint az igazgató a tantestületet és a diákokat is iskolagyűlés keretei között tájékoztatta a részletekről, és elmondta, hogy azon tanulók számára, akiknek arra szükségük van, biztosítanak iskolapszichológust.

  • Találatok: 60