Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Deutsch Tamás volt a vasárnapi vendége Friderikusz Sándornak a TV2, Összezárva Friderikusszal című műsorában. Az egyik nagy hírportál az adás másnapján meg is állapította, hogy Deutsch tönkretette Friderikusz műsorát. Aki tud a sorok között olvasni, annak az írásból kiderülhetett az a régi mondás, hogy "mindenki magából indul ki"!

A műsor folyamát tekintve, gyakorlatilag egy hazug embernek állítja be a portál Deutsch Tamást. Erre mit lehet mondani? Számomra egy régi bölcs mondás jut eszembe, mégpedig, hogy "mindenki magából indul ki"!

Egyértelmű, hogy a régi, magukat hírportálnak nevező oldalak is egyre inkább, csak az olvasó hajhászásra hajtanak, és ha nincs épp hír, akkor csinálnak botrányt a semmiből is, vagyis a korábban hitelesnek mondható oldalakon is egyre több hazugság jelenik meg. Tehát, nem is áll messze a megállapítás: saját maguk hazudnak, ezért abból indulnak ki, hogy más is hazudik, jelen esetben Deutsch Tamás is hazudik.

A fideszes politikus elmondta, hogy ő maga, mindig felvállalta, ha hibázott. Hibázni emberi dolog, és bár sokaknak nem könnyű beismernie, ő maga be tudja ismerni. Elmondta, hogy valóban nagy nőcsábász volt, ezt kár is tagadnia, tisztában van vele, hogy e tekintetben egy gyarló ember, és szembe tud nézni a saját gyarlóságával. Tisztában van azzal is, hogy csalta meg feleségét, de később az a nő lett a későbbi felesége, akivel a korábbi feleségét megcsalta.

Drog kérdés tekintetében ismét elmondta a politikus, hogy soha nem próbált ki semmilyen illegális drogot, hiába állítja is ezt Juhász Péter, hogy még tanúja is van. Jelenleg ez a vita a bíróságon van, és a bíróság feladata tisztázni a dolgokat. Természetesen a nagy hírportál, ami egyre inkább egy egyértelműen balliberális blogra kezd hasonlítani úgy állítja be ezt is, mintha Deutsch hazudna. Ha azt feltételezzük, hogy mindenki magából indul ki, akkor vélhetően, személyes véleményem szerint, a cikk írója is fogyaszt rendszeresen, és ezért gondolhatja azt, hogy akkor más is... De azért még vannak emberek, akiknek nincs szükségük drogokra. Az európai parlamenti politikus hozzátette Friderikusz kérdezősködéséhez: "Ha azt kérdezné, voltam-e részeg, nem tagadnám le, és egyértelműen igennel felelnék.".

De a "nagy" hírportál szerint Deutsch nem volt őszinte... - Ők biztos mindent jobban tudnak!

Hozzászóláshoz lépjen be!