Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST, SZÉKESFEHÉRVÁR, ESZTERGOM - Gyerekes politikai háború középpontjába került államalapításunk ünnepe Szent István budapesti szobrának elhelyezése miatt. Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere elvenné az ország Fővárosától az augusztus 20-ai ünnepségek megrendezésének jogát.

Gyerekes hozzáállás az, amit a székesfehérvári polgármester kezdeményezett: Véleménye szerint, ha a Főváros elgáncsolja a Szent István szobor felállítását, akkor a Kormány vegye el az augusztus 20-ai ünnepségek megrendezésének jogát Budapesttől, és azt évenként felváltva Székesfehérvár és Esztergom rendezze meg.

Ez a fajta megnyilvánulás azért gyerekes, mert Karácsony Gergely Budapest legitim főpolgármestere nem akarja megakadályozni, hogy Szent István államalapítónk szobra egy megfelelő helyre kerüljön, sőt még csak nem is máshova szeretné rakni, csak véleménye szerint a téren belül kell azt másképp elhelyezni.

Fentiek alapján pedig azzal fenyegetőzni, hogy akkor az augusztus 20-ai ünnepségek ne Budapesten kerüljenek megrendezésre...

Ellenben, ha Cser-Palkovics szeretne turistákat Székesfehérváron, a feladat adott: rendezzen a város költségvetésének igénybevételével olyan ünnepi műsort, ami annyi turistát vonzz a patinás városba, amivel az ünnepség rentábilissé válik.

Hozzászóláshoz lépjen be!