Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

INDIA - Az indiai Maruti Suzuki újragondolta a Suzuki WagonR-t, és nagy csoda kéne hozzá, hogy ne legyen sikerszéria, tekintve elektromos hajtást kapott a nem is annyira kicsi, de mégis kisautó. A hírek szerint, Indiában 800.000 rúpiába, azaz átszámítva 3,2 millió forintba fog kerülni. - Ennek tükrében, hatalmas öngól lenne, ha Magyarországra nem importálná a Suzuki.

Tekintve, hogy a jelenleg kapható Suzuki Swift szintén az indiai Maruti Suzuki gyárban készül, és elektromos autóknál eléggé nehéz nem megfelelni az Euro6 normáknak, továbbá az elektromos autókat illetően mindenféle kedvezmény megilleti az adók tekintetében is, így nagyon elképzelhetetlen, hogy a magyar Suzuki ne importálná az új, elektromos WagonR-t. - Ha mégis így tesz, az hatalmas balgaság!

A hírek szerint a széria érett változat 2020-ra készülhet el, de annyira közel van az elkészült modell a sorozatgyártáshoz, hogy India útjain már leplezetlenül futhat össze vele bárki, tehát a végső teszteléseket végzi rajta a gyár. A tesztautók nem, hogy álcázva nincsenek, hanem ellenkezőleg, hatalmas reklám feliratok dicsekednek az autó típusáról és annak hajtásáról.

Az autóról pontos részletek még nem kerültek napvilágra, de a hírek szerint, akár 200 km-t is meg tud tenni az új WagonR egyetlen töltéssel, így a mindennapi ingázáshoz mindenképp rendkívül ideális. Hozzátéve a 3,2 millió forintos árát, ami alig magasabb egy benzines kisautó áránál, így az árkülönbözet rendkívül hamar megtérülhet, és végre nem csak a gazdagok kiváltsága lehet egy használható elektromos autó.

Hozzászóláshoz lépjen be!