Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

A magyar U17-es válogatott a 2017-es U17-es labdarúgó Európa bajnokság B csoportjában Franciaországgal, Skóciával és Feröerrel szerepel egy csoportban. Ezért is óriási siker, hogy fiataljaink a csoport elvi legnehezebb ellenfelét 3-2-re verte úgy, hogy az első találatot franciák lőtték. Ezt követte 3 magyar gól, majd végül 11-esből szépítettek a franciák.

Mondhatni, jobban nem is alakulhatott a magyar fiatalok számára az U17-es Európa bajnokság, hisz 3-2-re győzedelmeskedtek a franciák felett, akik legutóbb 2015-ben lettek bajnokok ebben a korcsoportban. Ugyanakkor sérülés miatt, nem teljes harci erejével léphetett pályára a magyar válogatott, mivel Szoboszlai Dominik a kezdés előtt sérült meg. - A győzelem ennek fényében még nagyobb tiszteletet ad a csapatnak.

Az első gólt a 36. percben Gouiri lőtte a magyar kapuba, de csak hamar, 2 percen belül egyenlített is a magyar válogatott Csoboth góljával. A második félidő első percében Csoboth megduplázta a magyar gólók számát, majd az 52. perceben Bencze lőtte a 3. magyar gólt. Ezt követően rendkívül veszélyesen játszottak a francia játékosok a magyar kapura, de több ziccert is kihagytak, illetve a kapus Ásványi többször is bravúrosan védte a felé közeledő lövéseket. Sajnálatos módon a hosszabbítás perceiben egy vitatható helyzetre a játékvezető spori 11-est ítélt a franciáknak, amit Gouiri könyörtelenül lőtt a kapuba, ezzel beállítva a 3-2-es végeredményt.


Bal oldalon a két gólt lövő Csoboth. Így örülnek fiataljaink a győzelemnek!

Csoportunkban egyébként a többszörös bajnok franciák mellett a korábban elődöntőig jutó Skócia és az ebben a korosztályban először induló Feröer található még meg.

Hozzászóláshoz lépjen be!