Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG - Őrizetbe vették a Forma 1 indiai csapatának, a Force Indiának a tulajdonosát Vijay Mallyát. Mallyára nem a Forma 1-es csapata, hanem az Indiában csődbe ment légitársasága miatt kért elfogatóparancsot az indiai bíróság. Elfogására az India és Nagy-Britannia közötti kiadatási egyezmény alapján kerülhetett sor.

Az indiai üzletembert azzal vádolják, hogy csődbe ment légitársaságánál sikkasztást és csalást is elkövetett. Mallya tudott az ellene folyó nyomozásról, emiatt régóta el sem hagyta Nagy-Britanniát, és csapatának versenyei közül is csak a Brit Nagydíjra látogatott ki.

Miután őrizetbe vették, még a délutáni órákban bíróság elé is kell állnia, ahol döntenek arról, hogy meddig hosszabbítják meg a letartóztatását, illetve dontenek arról is, hogy esetlegesen mekkora óvadék fejében távozhat.

Letartóztatása esetén bajba kerülhet Forma 1-es csapata a Force India is, ami meglepően jól kezdte az évet: Esteban Ocon mindhárom futamon a pontszerző 10. helyen futott be, míg Sergio Pereznek két 7. és egy 9. helyezése van, ennek köszönhetően a három top csapat mögött, a 4. helyen áll csapata a csapat világbajnoki ponttáblán, megelőzve olyan patinás csapatokat, mint a Williams vagy a Sauber.

Hozzászóláshoz lépjen be!