Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

FRANCIAORSZÁG - A magyar labdarúgó válogatott csatára valóban megsérült a hétfői edzésen, ám sérülése szerencsére nem túl komoly, így bevetésre készen áll a szerdai Magyarország-Portugália mérkőzésre. Mint ismeretes kis híján Böde szerezte az egyenlítő gól Izland ellen, csak "Öhngolsson" megelőzte a becsúszásával.

A csatár lábát a hétfői edzésen érte egy kisebb sérülés, és egy labda elrúgását követően érzett fájdalmat. A szakmai stáb azonnal kezelésbe vette, de szerencsére a sérülésnek már nyoma sincs, így a Ferencváros gólkirálya pályára léphet Portugália válogatottjával szemben, ha Storck mester is így szeretné.

Böde Dániel a sajtó kérdéseire is válaszolt a válogatott franciaországi főhadiszállásán: 

Részsikereket már elértünk, de most szeretnénk felborítani a papírformát. Portugália ellen nem nekünk kell futni az eredmény után. Jöjjenek csak, várjuk őket!

A Fradi támadója hozzátette: az az elsődleges, hogy továbbjussanak, de ha választhatna, akkor ő Angliával szeretne találkozni a legjobb 16 között.

Hozzászóláshoz lépjen be!