Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

FRANCIAORSZÁG - A magyar labdarúgó válogatott csatára valóban megsérült a hétfői edzésen, ám sérülése szerencsére nem túl komoly, így bevetésre készen áll a szerdai Magyarország-Portugália mérkőzésre. Mint ismeretes kis híján Böde szerezte az egyenlítő gól Izland ellen, csak "Öhngolsson" megelőzte a becsúszásával.

A csatár lábát a hétfői edzésen érte egy kisebb sérülés, és egy labda elrúgását követően érzett fájdalmat. A szakmai stáb azonnal kezelésbe vette, de szerencsére a sérülésnek már nyoma sincs, így a Ferencváros gólkirálya pályára léphet Portugália válogatottjával szemben, ha Storck mester is így szeretné.

Böde Dániel a sajtó kérdéseire is válaszolt a válogatott franciaországi főhadiszállásán: 

Részsikereket már elértünk, de most szeretnénk felborítani a papírformát. Portugália ellen nem nekünk kell futni az eredmény után. Jöjjenek csak, várjuk őket!

A Fradi támadója hozzátette: az az elsődleges, hogy továbbjussanak, de ha választhatna, akkor ő Angliával szeretne találkozni a legjobb 16 között.

Hozzászóláshoz lépjen be!