Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST - Budapesten a Filatorigátnál emeltek emléket a nagy Bud Spencer tiszteletére halála után budapesti graffitis fiatalok, ahol egy nagyon rossz állapotú falra fújták fel a nagy bunyós arcképét, művészi minőségben. Sajnos a SuperTV2 és Lajcsi indították el azt a folyamatot, aminek eredményeképp teljesen tönkretették az emlékfalat. - Szégyen!

A rombolási folyamatot a TV2 Csoport egyik műsora kezdte, név szerint az Édes Élet című műsor csapata, akik kitalálták, hogy az emlékfalra felfújják a műsor egyik szereplőjének, Galambos Lajcsinak az arcképét, amint trombitál Budnak. Tekintve az eredetileg elkészült mű minőségére, már ez önmagában felér azzal, mintha Leonardo Mona Lisájára rajzolták volna oda Lajcsit.

Később azonban jött a többi károkozás: Valaki piros vonallal rondított bele a művekben, majd ezt követően teljesen feketére festették az emlékfalat. Egy kisebb csapat megpróbálta eltávolítani a fekete festéket a falról több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. Próbálják elérni az eredeti művészt, hogy restaurálja munkáját, de Ő sajnos jelenleg külföldön van.

Szégyen, hogy egy ilyen rombolási dominó folyamatot pont egy olyan szervezet indított el, aminek a kultúrát kéne továbbítania.


Az eredeti mű


Lajcsi pózol a róla készült rongálás mellett


A TV2 után úgy gondolták, mindenkinek szabad belerondítania


Feketére festve a teljes fal :(


A fekete festék lehetséges eltávolítását követően

Hozzászóláshoz lépjen be!