Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

A Queen együttes Bohemian Rhapsody című száma darabja már önmagában is megható. De, amit tett vele a Pentatonix formáció, vagyis, hogy acapellaként, zenei aláfestés nélkül adják elő, garantált a hidegrázás. - Kizárólag jó értelemben.

Sokan próbálták feldolgozni, mondhatni a legnagyobb slágerét a Queen együttesnek, de a szám annyira tökéletes, hogy eddig mindenkinek csak rontania sikerült rajta; Mígnem előállt a Pentatonix nevű formáció, akik acapellaként dolgozták fel. - Elmondható, hogy tökéletes lett, és nem csak azoknak fog tetszeni, akik egyébként szeretik az acapella műfaját.

Az eredeti Bohemian Rhapsody-t még 1975-ben írta Freddie Mercury, és már az első előadásán óriási siker volt, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

A feldolgozó Pentatonix formáció az Egyesült Államok déli államából Texasból származik. Először interneten jelentek meg, majd az egyre növekvő sikernek köszönhetően, mára már világszerte adnak koncerteket.

Hozzászóláshoz lépjen be!