Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

A Queen együttes Bohemian Rhapsody című száma darabja már önmagában is megható. De, amit tett vele a Pentatonix formáció, vagyis, hogy acapellaként, zenei aláfestés nélkül adják elő, garantált a hidegrázás. - Kizárólag jó értelemben.

Sokan próbálták feldolgozni, mondhatni a legnagyobb slágerét a Queen együttesnek, de a szám annyira tökéletes, hogy eddig mindenkinek csak rontania sikerült rajta; Mígnem előállt a Pentatonix nevű formáció, akik acapellaként dolgozták fel. - Elmondható, hogy tökéletes lett, és nem csak azoknak fog tetszeni, akik egyébként szeretik az acapella műfaját.

Az eredeti Bohemian Rhapsody-t még 1975-ben írta Freddie Mercury, és már az első előadásán óriási siker volt, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

A feldolgozó Pentatonix formáció az Egyesült Államok déli államából Texasból származik. Először interneten jelentek meg, majd az egyre növekvő sikernek köszönhetően, mára már világszerte adnak koncerteket.

Hozzászóláshoz lépjen be!