Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Miután a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. jelezte, hogy nem ért egyet a cégbíróság januári döntésével, miszerint Andy Vajnát jegyezték be a TV2 új tulajdonosaként, a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága újra megvizsgálta a tényeket. Első fokon ismét elutasították Fonyó Károlyék változásbejegyzési kérelmét.

Fonyó Károlyék azt kérték, hogy töröljék a TV2 ügyevezetőit, és cégüket, a Megapolis Media Zrt-t jegyezzék be a TV2 tagjaként. A cégbíróság viszont arra a megállapításra jutott, hogy a Fonyóhoz és Simicskához köthető Megapolis Media Zrt. képviselőinek több kijelentése is valótlan, ezért a TV2 Média Group Holdings Kft. tulajdonosai és ügyvezetői továbbra is Yvonne Dederick és Simon Zsolt.

Dederick és Simon tehát, jogszerű tranzakciót folytattak le a Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft-vel, így a TV2 Média Csoport Kft. új tulajdonosa jogszerűen a Magyar Broadcasting Co. Kft.

Hozzászóláshoz lépjen be!