Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

Miután a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Megapolis Media Zrt. jelezte, hogy nem ért egyet a cégbíróság januári döntésével, miszerint Andy Vajnát jegyezték be a TV2 új tulajdonosaként, a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága újra megvizsgálta a tényeket. Első fokon ismét elutasították Fonyó Károlyék változásbejegyzési kérelmét.

Fonyó Károlyék azt kérték, hogy töröljék a TV2 ügyevezetőit, és cégüket, a Megapolis Media Zrt-t jegyezzék be a TV2 tagjaként. A cégbíróság viszont arra a megállapításra jutott, hogy a Fonyóhoz és Simicskához köthető Megapolis Media Zrt. képviselőinek több kijelentése is valótlan, ezért a TV2 Média Group Holdings Kft. tulajdonosai és ügyvezetői továbbra is Yvonne Dederick és Simon Zsolt.

Dederick és Simon tehát, jogszerű tranzakciót folytattak le a Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft-vel, így a TV2 Média Csoport Kft. új tulajdonosa jogszerűen a Magyar Broadcasting Co. Kft.

Hozzászóláshoz lépjen be!