Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

EURÁZSIA-AMERIKA - Egy óriási megalomán tervvel álltak elő az oroszok: Mégpedig azzal, hogy nemzetközi összefogással építenének autópályát Londontól Berlinen, Moszkván és Kanadán át egészen New Yorkig. A terv elkészítéséhez új utak építése mellett, régi utak felújításával is hozzájárulnának az oroszok, de a teljes kivitelezéshez több országra van szükség.

Tény ugyanakkor, hogy az oroszok mindig szeretnek megalomán álmokat dédelgetni, de a terveiken azért mindenképp érdemes elgondolkodni: Ha a terv megvalósulna, az azt jelentené, hogy Londontól New Yorkig lehetne autózni, azaz azok is eljuthatnának Amerikába Európából, akik sem repülni, sem hajózni nem akarnak.

A terv két legsarkalatosabb pontja a Nagy-Britannia és az európai kontinens közé építendő közúti híd vagy alagút, illetve az ázsiai és amerikai kontinenst elválasztó Bering-szoros áthidalása. Ha ez a két objektum elkészül, akkor már "csak" a körítést kell megépíteni hozzá, de az utak ha nem is összefüggően, de rendelkezésre állnak.

A végső cél viszont mindenképp egyetlen összefüggő autópálya megépítése, aminek az oroszok a szuper autópálya nevet adták, és véleményük szerint megváltoztatná az emberek utazási világát. Megjegyezték ugyanakkor, hogy a teljes egybefüggő autópálya megépítéséhez nagyon sok alagutat és hidat szükséges építeni. Az új út, új területek gazdasági növekedését is elősegíthetné.

Hozzászóláshoz lépjen be!