Üzemanyag: 95 - 362Ft/l     D - 396Ft/l          Valuta: EUR - 315,65Ft     USD - 280,50Ft     CHF - 278,30Ft          BUX - 40288,44pont

2019. október 20. vasárnap
Vendel
07:1617:55

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Bejelentkező

BUDAPEST - Itt-ott, mindig vannak időközi választások... Vagy ezért, vagy azért... Megszoktuk, hogy a kommunisták, legyenek épp oroszok vagy észak-koreaiak, szeretnek felvonulásokat illetően hírt vagy fotót hamisítani... Úgy tűnik, hogy a Momentum is erre az útra lépett, amit persze a nagy testvér, a DK nagyban osztogat! Nagyon ciki lett fiúk!

Budapest XVI. kerületének önkormányzati időközi választásán a DK, az MSZP és a Párbeszéd is Kóczán Károlyt, a Momentum jelöltjét támogatja, így került megosztásra egy igencsak érdekesnek mondható fotó a DK XVI. kerületi Facebook oldalán.

Ugye pszichológia, ha valami sok embert érdekel, akkor az igaz. Persze a Momentum kampánya nem sok embert érdekelt, így ciki lett volna egy olyan fotót posztolni, ahol látni, hogy nem látni a párttagokon kívül senkit, így hát úgy döntöttek, hogy odaszerkesztenek pár érdeklődőt. - Annyira gyerekes munka az egész, hogy elsőre nyomozásba kezdtünk, hogy ez nem a Kormány oldal állítólagos lejárató anyaga-e, de nem, mivel megtaláltuk a DK oldalán megosztva, azzal a megjegyzésükkel, hogy

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a képet mis egy másik oldalról vettük át.

Nos: Kedves DK! Ilyet átvenni is ciki... Tény, minden bizonnyal készítő Momentum innentől kezdve még cikibb. - És bizony ez nem más, mint hírhamisítást. Azt a látszatot kelti, hogy sok embert érdekelt a kampány, holott ez nem igaz!

Természetesen közöljük a DK Facebook oldalának képernyőmentését is, illetve a két képet is, melyek kattintással nagyíthatók. Egy ilyen minőségű fotóhamisítást, ma 10 éves gyerekek tudnak csinálni.

A DK Facebook oldalának képernyőmentése.
Ez nem PhotoShop, az alsó belső képtől eltekintve, amit ők Shoppoltak...


Egy közeli kép, ami nem PhotoShop...

Az ominózus kép! Érdemes megnézni a tömeget...
Valahogy élettelenek, és nincs árnyékuk.

Hozzászóláshoz lépjen be!