Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Gwen Stefani (a No Doubt énekesnője, valamint az amerikai The Voice zsűritagja) és férje, Gavin Rossdale válnak. Mindenki Gwent vádolta, mikor beadta a válókeresetet, azonnal hírbe hozták kollégájával és őt tartották az elromlott házasság kulcsának, ám kiderült egykori férje évekig csalta őt a dadusukkal. 

 

Mikor Gwen Stefani beadta a válópert, mindenki őt tartotta a megromlott házasság okozójának, hiszen többen is látták összemelegedni kollégájával, Blake Sheltonnal. Gwen és Blake a The Voice-ban dolgoznak együtt, így ez szolgálhatott a pletyka alapjául. Később a két énekes bevallotta, valóban egy párt alkot, de Gwen házassága már az ő kapcsolatuk előtt zátonyra futott. 

Gwen és volt férje, Gavin Rossdale (énekes, színész) 13 évig alkottak egy párt. Úgy fest, ez a szám az ő házasságukban szerencsétlennek bizonyult, hiszen kiderült Gavin három éve csalja feleségét a dadusukkal. Gwen és Gavin házasságából három gyermek született, a kilencéves Kingston, a hétéves Zuma és a húsz hónapos Apollo. Az öttagú családdal egy háztartásban élő dada volt az, akivel apjuk félrelépett.

A házasságtörő apukát az okoskütyük buktatták le, hiszen a pótdada bukkant rá az otthon felejtett iPad-re, ami Gavin telefonjával állt összeköttetésben, így mutatva a meztelen fotókat és személyes, nem éppen munkakapcsolatról szóló üzeneteket a férj és dada viszonyáról. A pótdada nem habozott, megmutatta a talált üzeneteket Gwen Stefani-nak, aki számon kérte férjét. Gavin Rossdale nem tagadta a történteket, annyit mondott ez csak egy ártatlan flört volt. Ám kiderült, ez a kis flört több, mint három évig tartott, beleértve azt az időszakot is, mikor Gwen harmadik gyermeküket hordta szíve alatt. 

Hozzászóláshoz lépjen be!