Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök Junior nagyszájú zsűritagja ismét szingli életet él. Sokáig alkotott ugyan egy párt kolléganőjével, mára már vége a nagy szerelemnek Zé és Dóra között. 

 

Fördős Zé és Havas Dóra évekig alkottak egy párt. A két gasztroblogger kiegyensúlyozott kapcsolatban éltek, egészen mostanáig. Dóra és Zé a mindennapjaikban és a munkájukban is sok időt töltöttek összezárva, hiszen a gasztroműsorukat (Street Kitchen) közösen vezették, valamint Zé nemrégiben kiadott könyvén is együtt dolgoztak. 

Zé elmondta, közös döntés volt, hogy nem erőltetik tovább azt, ami nem megy. A kapcsolatuk már egy ideje viharos volt, mondhatni se veled, se nélküled alakult ki a két blogger között. Emberként elismerik és tisztelik egymást, pozitívan gondolnak a másikra, de a jövőben csak munkakapcsolat fogja összekötni őket Dórával. Ez elengedhetetlen, hiszen közös cégük és műsoruk mellet a jövőre nézve is vannak még szakmai terveik, melyeket szeretnének sikeresen megvalósítani.

Hozzászóláshoz lépjen be!