Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Karim Benzema, a Real Madrid 27 éves csatára őrizetben töltötte a szerda éjszakát. A francia sztárfocistát csütörtök reggel engedték ki a fogdából, ahol egy zsarolási üggyel kapcsolatban hallgatták ki.

Nem elég, hogy Benzema Real Madrid béli teljesítményét egyre többen kérdőjelezik meg, úgy fest, még a hatóságokkal is meggyűlik a baja. Benzema a francia válogatottban és klubcsapatában is alapembernek számít, de ez igencsak módosulhat, ha beigazolódik a gyanú, amivel vádolják. A rendőrség szerint Benzema közreműködött egy zsarolási kísérletben Mathieu Valbuena ellen. Mathieu, a Lyon 31 éves játékosa egy szexvideót kellett volna, hogy a nyilvánosságra hozzon.

Benzema ügyvédje állítja, a sportoló ártatlan, ám ha a vád megállja helyét, Benzema akár öt év börtönbüntetést is kaphat. A vizsgálat során egy másik neves focistát, Djibril Cissét is kihallgatták, de őt végül elengedték. 

Karim Benzema elismerte, hogy köze volt az ügyhöz, de azt vallotta, kényszerítették rá. Mindenesetre nem segít a focista helyzetén, hogy már volt dolga a rendőrséggel. Korábban azzal gyanúsították, hogy szexuális kapcsolatban állt egy fiatalkorú prostituálttal, de felmentették. Karim Benzema évente 1,73 milliárd forintnyi pénzösszeget kap teljesítményéért, ehhez piti összegnek számít az, amihez a bűncselekménnyel jutott volna.

Hozzászóláshoz lépjen be!