Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Robin Williams amerikai színészről, akire számos nagy alakítása közül talán mindenki Ms. Doubtfire-ként emlékszik, özvegye beszélt egy reggeli műsorban. Robin pozitív életfelfogásáról, örökös bohóságáról volt ismert, épp ezért is sokkolt mindenkit a hír, mikor öngyilkos lett 2014 nyarán. 

Robin Williams haláláról most felesége, Susan Williams számolt be az Államokban híres, reggeli televíziós műsorban, a Good Morning America-ban. Susan szerint, férje nem életével volt elégedetlen, illetve nem annak egészséges részével, mikor öngyilkosságot követett el tavaly augusztusban.

Robinnál kezdődő Parkinson kórt diagnosztizáltak, ami hallucinációkkal és paranoiával párosult. Bár ebből még lett volna esetleges kiút, a színész tisztában volt állapotának romlásával, ugyanis visszatérő hangulatingadozások jelentkeztek nála, majd később depresszió is. Orvosai maximum három évet jósoltak neki és kórházba akarták utalni folyamatos vizsgálatokra. Robin nem szerette volna ezt, az amúgy is nehéz időszakot elzárva tölteni a világtól.

Susan Williams elmondta, férje keményen próbálta tartani magát, de a folytonos hangulatváltozások így is a halálba sodorták. A boncoláskor megállapították, hogy Robin Williams Lewy-testes demenciában szenvedett, melynek egyik tünete a Parkinson kór. A színész valószínűleg érezte, hogy még komolyabb a baj a már amúgy is drasztikusnál. Özvegye tagadja, hogy depressziója miatt lett volna férje öngyilkos, Ő azt vallja, Robin ezzel a "megoldással" tiltakozott az ellen, ami vele történt.

Hozzászóláshoz lépjen be!