Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Csobot Adél és párja, Istenes Bence a közösségi oldalon osztották meg a gólyahírt. Bár Adél titkolta volna még, Bence nem tudta magában tartani gyermekük érkezését, így egy homevideóval kedveskedtek rajongóiknak.

Az énekesnő és a televíziós műsorvezető az X-faktor harmadik szériájában ismerkedtek meg. Adél, mint versenyző jelentkezett a tehetségkutatóba, ahol Bence műsorvezetőként dolgozott. A két fiatal azóta egy párt alkot és harmonikus kapcsolatban élnek.

Elmondták, mindkettőjük nagy álma volt, hogy fiatalon váljanak szülővé. Mindenkit váratlanul ért a hír, ugyanis Adél semmi jelét nem mutatta állapotosságának, sőt a kezdetleges rosszullétek ellenére is hétről-hétre keményen dolgozik a Sztárban sztár című műsorban nyújtott produkcióin. Ő várt volna még a bejelentéssel, de Bence nem tudta megállni, hogy ne oszthassa meg apává válásának hírét. A közösségi oldalon egy dalolászó, önfeledt homevideóval lepték meg az őket követőket, amiben boldogan mesélnek az Istenes baba érkezéséről.

Hozzászóláshoz lépjen be!