Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Nagy a zűr az Összezárva Friderikusszal soron következő adása körül. Friderikusz újabb lakótársa, a színész-rendező Árpa Attila. Vagy mégsem? Ugyanis Árpa 10 óra forgatás után úgy döntött, nem szeretne tovább közreműködni a produkcióban.

A műsor eredeti elképzelése az, hogy Friderikusz Sándor (újságíró, riporter, televíziós műsorvezető), elismert színészeket, zenészeket, illetve celebeket hív meg műsorába és velük tölt  24 órát. Közben faggatja őket, mint szakmai, mint magánéletbeli kérdésekkel kapcsolatban. Vendégei közt szerepelt már Tóth Gabi, Rubint Réka, Varnus Xavér és Oláh Ibolya is. 

A soron következő vendég Árpa Attila lett volna, akivel ugyan a forgatás rendre kezdetét vette, ám befejezése cseppet sem mondható szokványosnak. Az egész forgatás kissé akadozva folyt, hiszen többször előfordult, hogy a két fél csendben ült egymással szemben. Árpa azt nyilatkozta, ehhez az is hozzájárult, hogy Friderikusz nem volt felkészülve "belőle". Ugyanis sem a könyvét nem olvasta, sem a filmjeit nem nézte meg. Mindemellett felvállalta, hogy Ő sem tett meg a tökéletes munka érdekében mindent. Ennek következménye, hogy Árpa az eredetileg tervezett 24 óra helyett, 10 óra forgatás után felállt és kisétált a forgatás helyszínéről. Kezdetben a stáb  azt hitte, ez csak reklámfogás, de szembesülniük kellett vele, hogy Attila nem jön vissza. Így Friderikusz kezébe került a döntés, miszerint leadja-e a csatorna az igen csak kurtára sikerült részt, vagy elvetik a felvételt. Sándor döntése az lett, hogy a felvétel Árpa Attilával adásba kerül, így azt vasárnap este tekinthetik meg a nézők a TV2 műsorán.  

Hozzászóláshoz lépjen be!