Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Úgy tűnik, hogy a TV2 menetelése sorozatos változtatásokra kényszeríti a konkurens RTL Klubot. Rövid időn belül kétszer is megváltoztatták a Barátok Közt kezdési időpontját, immár az Éjjel-nappal Budapest előtt kezdődik, de úgy tűnik ez is kevés a vezető pozíció visszaszerzéséhez, így régi kedvelt szereplőket hoznak vissza a napi szappanoperába.

Idén van a Barátok Közt 20. születésnapja, és a régi szereplők visszahozását elsődlegesen ezzel indokolja a csatorna. Ugyanakkor viszont tény, hogy az eddig verhetetlennek tűnő szappanoperát január eleje óta folyamatosan és stabilan veri el a TV2, leginkább A Piramis című vetélkedőjével.

Az RTL viszont leginkább saját magát hozta kellemetlen helyzetbe: Tekintve, hogy a Barátok Közt folyamatosan hozta a jó számokat, egyre későbbi időpontra került, ott viszont már nem volt érdekes egy szappanopera, így elvesztette nézőinek egy jelentős részét. A korábbi 2-2,5 milliós nézettség mára stabilan 1 millió alá csökkent. Egy szappanoperánál viszont, ha kimarad egy pár rész, utána a cselekményszál megszakadása miatt, nehéz visszacsábítani a nézőket.

Aradi Balázs, a Berényi Balázst alakító szereplő a következőképp nyilatkozott a Blikknek:

Visszatérni a sorozatba mindig jó, olyan, mintha hazatérnék. A régi kollégák közül leginkább Szőke Zoli hiányzott, akinek a fiát alakítom, vele forgatok a legtöbbet. Amíg nem voltam képernyőn, Kínában éltem két és fél évet, ott modellkedtem, angolt tanítottam, emellett elkezdtem tanulni a kínait, amit ma már alapfokon beszélek is. Nincs barátnőm, most nem is vágyom rá, de nemrég megismerkedtem egy kínai lánnyal, aki mellett tovább csiszolhatnám a nyelvtudásomat.

Kérdés, hogy a folyamatos, szándékos leépítésnek tűnő tettek után, harcba tudja-e még egyszer küldeni az RTL Klub a Barátok Közt-öt?

Hozzászóláshoz lépjen be!