Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

MAGYARORSZÁG - Már tavaly év végén, az RTL Spike-hoz csak részben a nevét és a saját gyártást biztosító hátteret biztosító RTL-nél felmerült annak lehetősége, hogy a Film+2 helyén indul az RTL Spike, aztán jött a meglepetés. Most viszont eldőlt: A Film+2 helyén indítja el új csatornáját a magyar RTL, RTL Gold néven.

Az RTL csoport 2017. július 3-ával megszünteti Film+2 filmcsatornáját, és helyén RTL Gold néven új szórakoztató csatornát indít. A beharangozott hírek szerint, az RTL Gold-on csak hazai gyártású műsor lesz látható, de jellemzően egy újabb ismétlő csatornát kapunk, minimális új tartalommal. Láthatóak lesznek a jelenleg RTL+-on futó Mónika Show, Balázs Show műsorok, korábbi vetélkedők, mint a Legyen Ön is Milliomos, 1 perc és nyersz és hasonlók.

Új műsorként, az RTL Gold-on debütál viszont Nádai Anikó új műsora, ami a gyakorlatban egy Mónika vagy Balázs Show lesz, Anikóval. Az új műsor címe nagyon frappánsan: Anikó #show. Tematikája hasonló lesz, mint a Mónika Show volt, azaz egy civil talkshow lesz, hétköznapi problémákról.

 

Hozzászóláshoz lépjen be!