Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST - Puzsér Róbert, a közismert kritikus, egyebek mellett pedig magyar-történelem szakos tanár teljes mértékben kiakadt a 24.hu-ra és annak szerkesztőire. Elmondása szerint, a 24.hu cenzúrázza a riportalanyait, és csak a saját magára és tulajdonosi, irányítói körére nézve pozitív írások és egyéb anyagok maradhatnak az oldalon.

A vitatott videón Puzsér Róbertet a NANE Egyesület (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) felvonulásán kérdezte véleményéről a 24.hu egyik videós riportere. Puzsért a riporter egyből azzal szembesítette, hogy megosztja az embereket, mire kivágta magát, hogy csak a "gender propagandát" osztja meg, és tudja, hogy a szervezőket megfenyegették, hogyha ő fellép, akkor füttykoncerttel megzavarják a rendezvényt.

Ezt követően, a riporter egyre kellemetlenebb helyzetbe került, de Puzsér a maga nyers, de nagyon is intelligens stílusával befejezte okfejtését, amiért több, az utcán a rendezvényre érkező ember őt megtapsolta.

A riport felkerült a 24.hu-ra, de azt utóbb a főszerkesztő eltávolíttatta, avagy cenzúrázta Puzsért, amire Ő a Facebook oldalán fakadt ki:

Kifejezetten orwelli a 24.hu szerkesztőinek működése, akik eltávolították a YouTube-csatornámról azt az interjút, amelyen riporterük sajnálatos módon szégyenül meg azon kísérletében, hogy folytassa kollégájának, a szélsőséges feminista aktivista Medvegy Gábornak az ellenem zajló karaktergyilkos hadjáratát. Medvegy és a 24.hu hazugsága szerint nőgyűlölő vagyok, és egy nőket segítő szervezeten gúnyolódom.

Majd hozzátette:

Úgy tűnik, a 24.hu számára csak az a nyilvánosság fontos, amely jó fényt vet rájuk – a többit üldözik és törlik. Mocsokmédia.

A Puzsér interjú megtalálható itt!

Hozzászóláshoz lépjen be!