Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. március 28. szombat
Gedeon, Johanna, Hanna
05:3418:16

Holnap
Auguszta
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Rékasi Károly a Barátok Közt Bartha Zsoltja, az X-akták Mulderének magyar hangja minden bizonnyal maradandó sérülést szenvedett két évvel ezelőtti motor balesetében, és a folyamatos kezelések miatt, azóta sem tud dolgozni, és minden tartalékát felélte. A rendőrség 22 hónap alatt nem zárta le a nyomozást, addig viszont a biztosítók is ujjal mutogatnak.

Ahogy Rékasi Károly fogalmazott:

Nyomorékké és koldusszegénnyé tettek.

A nyomozás jelenlegi állása szerint, nagyon is úgy tűnik, hogy Rékasi volt a vétlen a majdnem két évvel ezelőtt történt belesetében, amikor is motorjával egy személygépkocsival karambolozott, nem messze az RTL Klub budafoki stúdiójától. Ennek ellenére, a rendőrség a mai napig nem zárta le a nyomozást. Addig viszont, amíg az ügy kivizsgálása hivatalosan folyamatban van, addig nem fizet a vétkes sofőr gépjármű kötelező felelősségbiztosítója, de Rékasi életbiztosítója sem.

Bizonyos, hogy Rékasinak maradandó egészségügyi károsodással kell leélnie életét. Szint biztos, hogy egyik lába egy életre rövidebb lesz. Emellett a folyamatos fertőzések és orvosi kezelések miatt 22 hónapja nem tud dolgozni.

Biztosítási tanácsadó azt javasolja, hogy ilyen esetekre, további kiegészítő biztosítást kössenek az ügyfelek, amik adott esetben már az első kórházi zárójelentés alapján is fizetnek, ugyanakkor az átlag emberben joggal merül fel pár nappal az áprilisi havazást követő események után, hogy minek is fizetünk biztosítást, ha a biztosítók csak a kiskapukat keresik, hogy mikor és miért nem akarnak fizetni.

Hozzászóláshoz lépjen be!