Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Úgy tűnik, hogy a McDonald's megújulása nem csak Amerikára korlátozódik, hanem mi magyarok is kapunk újdonságokat. A legutóbbi megújulás az volt, mikor piros színből zöldbe váltott a legtöbb Meki, a környezetvédelem jegyében, és az nem csak a színben mutatkozott meg. Most viszont a hitech-et vezetik be éttermeikbe, ami a hamburgereket is érinti.

A kézműves hamburgerezők világszerte a nagy hamburgerezők, köztük a McDonald's babérjaira törtek, így kénytelenek reagálni a piaci változásokra. Amerikában többek között házhoz szállítással is próbálkozik a multi, miközben bevezették a digitális kioszkokon összeállítható rendeléseket, amiket hamarosan Magyarországon is megismerhetünk 5 Mekiben.

Az újítás segítségével nem csak a menüket, de akár a szendvicseinket is teljes mértékben személyre szabhatjuk: legyen benne sajt vagy ne; legyen benne bacon vagy ne; és a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. A fejlesztés része az is, hogy a kész rendelést a vendégek egyenesen az asztalukhoz kérhetik. Annyi bizonyos, hogy az étteremlánc az eddigi legnagyobb hazai beruházására készül.

A tervekről Horváth Ágnes, a McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft. ügyvezető igazgatója beszélt, aki elmonda:

Mindennél fontosabb számunkra, hogy teljesítsük, és amikor csak lehet, túl is szárnyaljuk vendégeink elvárásait. A közel 3 évtizedes magyarországi történetünkre építve egy még modernebb, a vendégeink igényeit még jobban és kényelmesebben kiszolgáló éttermi élmény megteremtése egyedülálló lehetőség arra, hogy tovább erősítsük a márkát és a jelenlétünket Magyarországon.

Megtudhattuk még, hogy a jelenleg 89 étteremmel rendelkező hálózat további magyarországi egységek nyitásán is gondolkodik, és elkötelezettek a magyar piac iránt.

Hozzászóláshoz lépjen be!