Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Történt, hogy Havas Henrik nem épp szépeket mondott Vajna Timiről. Ezért Vajna András megmondta Havas Henriknek, hogy hát akkor annyira már nem is kéne neki a TV2 közelébe mennie. - Úgymond, "Ki van rúgva!" Persze, ettől a Tanár Úr még nem fog ereket vágni, de azért kivételesen helyre tették, hogy átvitt értelemben sem illik senkit lekurvázni.

Később a Tanár Úr rájött, hogy azért illene egy szép hölgytől bocsánatot kérni, meg hát úgy összességében sok helyről megkeresték az üggyel kapcsolatban. Nem válaszolt egyetlen megkeresésre sem, azaz mégis. Saját Facebook oldalán elhelyezett egy bocsánatkérést, amit azzal zár, hogy ezzel szeretne mindenkinek válaszolni.

Mit mondjak? Hihetetlen figurák vagyunk mi, magyarok!

Miközben nem rendezünk Olimpiát, és az egy főre jutó magyar GDP már a szlovákokétól is elmarad, a nép azzal van elfoglalva, hogy milyen volt a hétvégi két Rapülők koncert, meg hogy akkor most a Havas lekurvázta-e a filmügyi népbiztos nejét, mert Timit együtt emlegette Kelemen Annával és Molnár Anikóval.

Komolyan mondom, megáll az eszem!

Miközben kormányunk Európa ipari központjává akarja tenni az országot, és a régió legerősebb hadseregévé akarja fejleszteni a Magyar Honvédséget, eközben egészen komoly emberek egymást anyázzák két koncert, meg egy pársoros szöveg miatt.

Azzal kezdeném, hogy ha megbántottam a három hölgyet, elnézést kérek.

Másodszor: én kifejezetten szeretem Annát és Anikó Molnárt.

Az a pár sor semmi másról nem szólt, minthogy a három hölgyet érdekes partnerekkel hozta össze a sors.

Vajna Tímea egy renitens – nem mellesleg cigány származású – színész után (a tehetséges és börtönviselt Damu Rolandról van szó), férjhez ment egy amerikai-magyar milliárdoshoz, aki szivarozik, és már nem annyira fiatal.

Na, és ki vitte haza annak idején Anikót Pomázra? A monacói herceg!

Na, és volt-e milliárdos párja Annának? Volt. Csak nem ment hozzá.

Hát, kérem szépen, szó sincs lekurvázásról! Tudom, hogy így már nem is olyan érdekes az a pár sor, viszont aki félre akarta érteni, az elfáradhat egy pszichiáterhez.

Puszilom Annát és Anikót!

Ja! Egy csomó helyről megkerestek a fenti ügyben. Tessék úgy venni, hogy mindenkinek egyszerre válaszoltam.

Mit lehet erre mondani? El lehet küldeni valakit melegebb éghajlatra úgy is, hogy egy csúnya szót sem mondunk. A jelzőlámpát se szoktuk leköcsögözni, ha épp pirosra vált előttünk, csak azt mondjuk, hogy de szép iparművészeti cserépedény.

Függetlenül a történtektől szeretjük a három szép hölgyet is, és persze Havast is.

Hozzászóláshoz lépjen be!