Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

A hvg.hu portál szerkesztőinek szúrt szemet, hogy Andy Vajna visszamagyarosította a nevét, és a TV2 Média Csoport Kft. tulajdonosai között, már mint Vajna András György szerepel. A korábban megszerzett, szintén TV2-es cég, Magyar Broadcasting Co. Kft. adataiban még Andrew G. Vajna ként szerepelt a filmmogul.

Miután a hír nyilvánosságra került, sokan vádaskodni kezdtek Andy Vajnával szemben facebook oldalakon. Az egyik nagyon bátor, jól informált, arcát vállalni nem merő Mihály nevű nyugdíjas, egyenesen bűnözőnek és patkánynak nevezte Andy Vajnát, amiért az 1956-ban elhagyta az országot. Nyugdíjasunk idejébe minden bizonnyal nem fért bele, hogy a Wikipedián megnézze Andy Vajna születési dátumát, aki 1944-ben született, vagyis 1956-ban mindössze 12 éves volt!

Bár szülei elhatározásából került Amerikába, ő maga soha nem szakította meg kapcsolatát Magyarországgal, és az Ő közrejárásával forgatták az Evita című Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe díjas sikerfilm sok jelenetét Budapesten, 1996-ban. - Ez, nagy lökést adott annak, hogy amerikai szuperprodukciók forgatási helyszínévé váljon Magyarország is.

Fentiek alapján pedig azt állítani Vajnáról, hogy nem a hazaszeretete miatt jött vissza Magyarországra, és nem emiatt magyarosította vissza a szülei által elangolosított nevét, nem más mint szimpla butaság!

Hozzászóláshoz lépjen be!