Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

BUDAPEST - Egy budapesti buszon szexelt a pár... Egy BKV buszon szexelt a pár... Ezekkel a szalagcímekkel jelent meg írás, olyan "színvonalas", vagy inkább annak tartott oldalakon, mint a kiskegyed.hu, blikk.hu vagy épp propeller.hu oldalain. Az egész egy facebook bejegyzésből indult ki, és persze, hogy kacsa az egész... Legalábbis az, hogy ez Budapesten történt volna!

Az esetnek már fárasztó lett volna utánajárniuk a fenti újságíróknak, és egymástól sorra vették át a hülyeséget, mert ha utánajártak volna, akkor számukra is kiderült volna, hogy a felvétel Csehországban készült, 2014. márciusában vagy az előtt, mivel 2014. március 24-én már volt róla facebook bejegyzés. - Cseh nyelven! Megjegyzendő, hogy Csehországban nem felháborodás volt az ügyből, hanem mindenki egy jót nevetett! :)

A kép egyik sokkal korábbi linkje.

Mi a tanulság? Nem minden igaz az interneten még akkor sem, ha olyan nagy oldalakról származik, mint a felsoroltak! Ezért kezdjetek olvasni minket, mert mi utánajárunk a tényeknek, és a sokan olvastok, tudjuk, hogy van értelme írnunk!

Hozzászóláshoz lépjen be!