Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. április 7. kedd
Herman
06:1419:31

Holnap
Dénes
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Egy hónapja jelentette be Csobot Adél (énekesnő) és Istenes Bence (műsorvezető), hogy közös gyermeküket várják. Azóta hatalmas az öröm a párnál és töretlenül szövik alakulóban lévő családjuk álmait. Ezek között kapott helyet a házasság gondolata is.

Mivel a pár mindkét tagja apa nélkül nőtt fel, nem szeretnék, hogy születendő gyermekük ugyan ilyen helyzetbe kényszerüljön. Adél várandóságával felgyorsulni látszanak az események. Nem titok, hogy az énekesnő régóta szeretné, ha szerelme megkérné a kezét, de erre ezidáig még nem került sor. 

Ahogy a terhesség egyre előrehaladottabb állapotba ér, egyre inkább sürgetővé válik az esküvő. A sztárpár elmondta, szeretnék  lebonyolítani a szertartást a baba születéséig, hogy ezzel is megkönnyítsék a hivatalos iratok intézését a kicsi születésével kapcsolatban. Mindketten tisztelik a házasság intézményét és fontosnak tartják, hogy gyermekük egy hivatalos család részeként érkezzen a világra.

Egyelőre még sok a találgatás és  a bizonytalanság a hír körül, hiszen Adél és Bence védik magánéletüket, de Bence sejtelmesen nyilatkozott a Blikknek, miszerint: "Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét, úgyhogy az is lehet, hogy az azért becsúszik."

Hozzászóláshoz lépjen be!