Üzemanyag: 95 - 378Ft/l     D - 406Ft/l          Valuta: EUR - 329,82Ft     USD - 295,43Ft     CHF - 299,35Ft          BUX - 42833,80pont

2020. február 27. csütörtök
Edina, Szvetlána
06:3417:32

Holnap
Ákos, Bátor
napja lesz.
°F°C
Budapest
Error! Unable to Find Specified Location!

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Friderikusz Sándor műsorában botrány bontakozott ki és úgy látszik ez visszatérő momentummá válik. Közel egy hónapja az Összezárva Friderikusszal című műsorban nézeteltérés alakult ki Árpa Attila és Sándor között, az újabb vitapartner pedig nem más, mint Berki Krisztián. 

A soron következő adás vendége Berki Krisztián lesz. Berkiről sokan nem tudják, mivel foglalkozik a mindennapokban a valóságshow szereplésen kívül. 2004-től volt az FTC játékosa, ám tétmeccsen sosem lépett pályára és egy komoly sérülés miatt abba is kényszerült hagyni a futballt. Ma műsorvezető és a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója. A műsor producere (Hajdú Péter) hívta meg "A Berkit" Fridihez, de elmondása szerint Sándor nem tiltakozott, sőt, várta a megismerkedést Krisztiánnal. 

Ennek ellenére Friderikusz faképnél hagyta a forgatás során vendégét. A műsor egy közösen eltöltött napról szól, a felvétel szombat déltől vasárnap délig tart egy lakásként berendezett stúdióban, ahol Sándor és vendégei négyszemközt, és persze egy halom kamera kereszttűzében beszélgethetnek karrierről, emlékekről, családról és életfelfogásról. A nézeteltérés pont az utóbbi témából indult ki, ugyanis Friderikusz megkérdezte Krisztiánt, hogy ha ennyire tehetős és ezt nem is titkolja, miért nem adakozik a rászorulóknak. A Berki annyit felelt a felvetésre, hogy a pénz nem megoldás, csak ideiglenes ideig szünteti meg a problémát. 

Sándor nem értett egyet a válasszal és nem is akarta megérteni Krisztián érveit, ezért Árpa Attilához hasonlóan kisétált a forgatásról egy kis magányra vágyva, Berkit ezzel magára hagyva. Krisztián elmondta, cseppet sem zavarta Sándor cselekedete, legalább aludhatott egy keveset. Az adás ma este a TV2 műsorán lesz látható.

Hozzászóláshoz lépjen be!